Antena 3 CNN Actualitate În spatele morţii lui Hardy Chauncey se ascunde o poveste de dragoste. Care este intriga

În spatele morţii lui Hardy Chauncey se ascunde o poveste de dragoste. Care este intriga

În spatele morţii lui Hardy Chauncey se ascunde o poveste de dragoste. Care este intriga
Sursa foto: Foto: Agerpres/ AP
de M.Z.    |    13 Oct 2011   •   10:52

Apar noi amănunte în cazul morţii baschetbalistului american Hardy Chauncey. Fata cu care sportivul dansa în club se îndrăgostise de acesta, dar fusese şi amanta unuia dintre interlopi, pe care îl părăsise tocmai din această cauză.

"Fata cu care dansa Hardy în club era amanta unuia dintre interlopi. Ea se cunoştea cu jucătorul de mai mult timp şi se îndrăgostise de el, părăsindu-l din această cauză pe cel cu care stătea. Acesta nu a acceptat şi a venit însoţit de câţiva tovarăşi în clubul de noapte, în acea seară fatidică. L-au provocat pe Hardy, luându-i şapca şi apoi chemându-l la masă cu ei, dar el nu a reacţionat urât, fiindcă nu ştia de interlopi sau alte asemenea lucruri", povesteşte un martor sub protecţia anonimatului pentru ProSport.

Miercuri, sicriul cu trupul neînsufleţit al baschetbalistului american Hardy Chauncey a fost ridicat de la Institutul de Medicină Legală. Sicriul a fost transportat cu un avion, în Statele Unite.

Baschetbalistul american Hardy Chauncey, în vârstă de 23 de ani, de la echipa CSS Giurgiu a murit, duminică, la scurt timp după ce a fost operat la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti, unde a fost adus în urma unei agresiuni petrecute într-un local din Giurgiu, la câteva ore de la câştigarea meciului cu Dinamo.

Ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau, a declarat că, în acest caz, este posibilă o eroare umană, dar şi una medicală.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a anunţat, miercuri, că Spitalul Judeţean Giurgiu, cei doi medici de gardă de la unitate, dar şi Ambulanţa Giurgiu şi medicul de gardă de pe ambulanţă vor fi amendaţi.

Citeşte şi După moartea baschetbalistului Hardy Chauncey, Spitalul din Giurgiu va avea computer tomograf.


×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close