Antena 3 CNN Actualitate În urma jafului din Ploieşti au dispărut peste 500.000 de euro

În urma jafului din Ploieşti au dispărut peste 500.000 de euro

În urma jafului din Ploieşti au dispărut peste 500.000 de euro
Sursa foto: Foto: 123rf.com
17 Dec 2011   •   22:05

Potrivit cercetărilor în cazul jafului sediului BCR din Ploieşti, suma este mult mai mare decât se credea iniţial. Reprezentanţii Poliţiei Prahova au declarat că lipsesc peste o jumătate de milion de euro, anunţă Mediafax. Suma de bani a fost parţial furată, parţial distrusă de flăcări în incendiul provocat de cei doi angajaţi ai băncii.
   
Poliţia Prahova a anunţat că în urma inventarierii pagubei produse de incendiul care a avut loc în sediul BCR Ploieşti în 30 noiembrie, s-a constatat lipsa sumei de 548.353 de euro.
   
Conform sursei citate, urmează să se stabilească cu exactitate cuantumul sumei distruse de flăcări şi cuantumul sumei furate de doi angajaţi ai băncii.

Potrivit Poliţiei Prahova, Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti a început urmărirea penală împotriva a doi angajaţi ai BCR Ploieşti, respectiv o femeie care lucra ca supervizor şi un bărbat care lucra pe postul de coordonator al centrului de procesare din cadrul băncii. Joi, femeia a fost reţinută, însă i s-a făcut rău şi a fost internată de urgenţă în Maternitatea din Ploieşti. Complicele femeii este cercetat în stare de libertate.
   

×
Subiecte în articol: BCR Ploiești prahova
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close