Antena 3 CNN Actualitate Încă un episod violent la o sală de fitness: Un instructor amenințat de doi clienți s-a apărat cu o armă cu aer comprimat

Încă un episod violent la o sală de fitness: Un instructor amenințat de doi clienți s-a apărat cu o armă cu aer comprimat

După ce un tânăr din Capitală a fost ucis luna trecută în urma unei altercații la o sală de fitness, încă un scandal similar a avut loc, luni, într-o sală de la ieșirea din Ploiești. Un instructor de fitness a fost amenințat de doi clienți și s-a apărat folosind o armă cu care a vrut să îi sperie.

Încă un episod violent la o sală de fitness: Un instructor amenințat de doi clienți s-a apărat cu o armă cu aer comprimat
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    01 Feb 2021   •   19:06

Arma era deținută de unul dintre instructorii care antrena un client din sala. Se pare că acesta nu era angajat al societății comerciale.

Bărbatul se află la un banc de lucru, moment în care două persoane, clienți ai sălii, au venit și au întrebat dacă mai execută alte exerciții acolo. Aceștia erau puși pe harță și a izbucnit un scandal. L-au amenințat pe antrenorul de fitness iar acesta, în momentul în care a văzut că nu mai poate scăpa, a fugit în recepție, de unde a luat un pistol cu care a vrut doar să ii sperie.

Cei doi l-au alergat până în recepție cu două bare folosite pentru a ridică ganterele și au anunțat și alte persoane. Potrivit declarațiilor recepționerei de la sala de fitness, aproximativ 40 de persoane au venit în față sălii că să îi sprijine cei doi bătăuși.

În acel moment a ajuns și poliția, pentru că alarmă deja se dăduse, și au fost reținuți toți. Potrivit poliției, deja s-au deschis mai multe dosare penale, pentru amenințare pe de o parte, dar și pentru distrugere, pentru că mai multe geamuri ale sălii au fost sparte în timpul scandalui.

"Polițiștii au fost sesizați cu privire la un conflict între un antrenor și doi clienți , la o sala de fitness din com Blejoi. La față locului s-au deplasat colegii mei care au identificat persoanele în cauza." a declarat un reprezentant al IPJ Prahova.

"Din primele date, 3 persoane ar fi avut un conflict verbal și fizic, unul dintre aceștia folosind pentru a se apăra un pistol tip airsoft fără încărcător, ulterior la sala respectivă deplasându-se și rude ale celor doi agresori.

La acest moment, persoanele sunt în custodia poliției. Nicio persoană nu a suferit vătămări, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și administrarea probatorului." se mai arată în comunicatul poliției.

Atac la o sală de fitness din Bucureşti. Un tânăr de 20 de ani a murit după ce a fost înjunghiat

Mai mulţi indivizi s-au luat la bătaie la o sală de fitness din Bucureşti pe 19 ianuarie. Un tânăr de 20 de ani murit, după ce a fost înjunghiat cu un cuțit. Atacatorul a fugit de la faţa locului, însă a fost prins de poliţişti la scurt timp.

''Medicii aflaţi la faţa locului au pronunţat decesul. Vorbim de o victimă în vârstă de 20 de ani, un tânăr care în urma unei altercaţii a fost înjunghiat mortal. În prezent la faţa locului se fac cercetări. Fiind vorba de o crimă, cazul va fi preluat de Serviciul Omoruri şi de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.  Principalul suspect al acestei fapte este în prezent la secţia 11. Poliţiştii l-au găsit în apropierea locului faptei imediat după ce l-a înjunghiat pe tânăr.

Potrivit martorilor, scandalul ar fi pornit în interiorul sălii de fitness şi ar fi continuat afară. Bărbatul a fost înjunghiat cu un cuţit, iar asupra principalului suspect, polițiștii au găsit acest cuțit, arma crimei. Cu siguranță, audierile vor dura câteva ore bune, iar anchetatorii vor căuta și imagini surprinse de camerele de supraveghere, dacă ele există și funcționau la momentul respectiv'', a transmis Carmina Pricopie, senior editor Antena 3.

 

×
Subiecte în articol: sală de fitness amenintat arma instructor
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close