Antena 3 CNN Actualitate Incendiu într-un bloc din București! Un bărbat a încercat să se sinucidă și a dat foc apartamentului în care locuia

Incendiu într-un bloc din București! Un bărbat a încercat să se sinucidă și a dat foc apartamentului în care locuia

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, cunoscut cu probleme de sănătate, a fost transportat la spital, după ce a dat foc apartamentului în care locuia.

de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Apr 2023   •   08:36

Intervenția pompierilor a fost foarte dificilă, deoarece exista riscul de propagare a incendiului și la apartamentele învecinate.

Incidentul a avut loc seara trecută, iar bărbatul care locuia în apartamentul căruia i-a dat foc a fost scos afară de vecini și a fost transportat la spital, având răni minore.

Din fericire, toți locuitorii din bloc au reușit să se autoevacueze.

"La momentul sosirii pompierilor militari, incendiul se manifesta cu violență în una dintre camerele apartamentului, existând pericolul de propagare la celelalte încăperi. Au fost trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară de salvări de la înălțime și o descarcerare", a spus Dragomir Marius, ISU București-Ilfov.

Citește și: Românii care vor fi scutiţi de plata impozitului pe clădire în 2024

Rudele bărbatului susțin că acesta se confruntă cu probleme psihice, incendierea apartamentului fiind o încercare de a-și pune capăt zilelor.

"Are demență alcoolică. Amenință că ne omoară, că dă foc la casă, că se aruncă. Vecinii ne acuză pe noi, dar nu putem să mai stăm cu un astfel de om în casă", a declarat un apropiat al bărbatului.

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: București incendiu apartament
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close