Antena 3 CNN Actualitate Incendiul în care au murit trei copii în Bucureşti ar fi pornit de la o brichetă

Incendiul în care au murit trei copii în Bucureşti ar fi pornit de la o brichetă

Incendiul în care trei copii şi-au pierdut viaţa în Bucureşti ar fi pornit de la o brichetă cu care unul dintre copii, respectiv băiatul de şase ani, s-ar fi jucat în casă.

Incendiul în care au murit trei copii în Bucureşti ar fi pornit de la o brichetă
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ioana Mircea    |    31 Ian 2023   •   15:23

Potrivit unor surse apropiate din anchetă, incendiul ar fi pornit de la o brichetă cu care unul dintre copii s-ar fi jucat. Băiatul în vârstă de şase ani a aprins bricheta, iar focul ar fi cuprins salteaua pe care dormeau cei trei copii.

Azi dimineață, în jurul orei 5.30, apelul de urgență a ajuns la autoritățile din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti Ilfov, care odată ce au ajuns la faţa locului au observat faptul că incendiul era deja stins.

Din informațiile pe care le avem, chiar mama celor trei copii ar fi stins incendiul, însă din păcate nu a reușit să îi salveze pe cei trei micuți.

Salvatorii care au ajuns la faţa locului au efectuat şi manevre de resuscitare, însă din păcate au fost nevoiţi să constate decesul celor trei copii.

Citeşte şi: Trei copii de 2, 3 și 6 ani au murit în București, după ce patul în care dormeau a ars complet! Mama lor este în stare de șoc

Mama acestora este acum audiată la serviciul omoruri din București, după ce a fost în stare de șoc pentru câteva ore bune.

Acest caz a fost preluat de Serviciul Omoruri din cadrul Parchetului de pe lângă judecătoria Sectorului 5. S-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

×
Subiecte în articol: incendiu Bucuresti
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close