Antena 3 CNN Actualitate Locale Trei copii de 2, 3 și 6 ani au murit în București, după ce patul în care dormeau a ars complet! Mama lor este în stare de șoc

Trei copii de 2, 3 și 6 ani au murit în București, după ce patul în care dormeau a ars complet! Mama lor este în stare de șoc

Tragedie în Capitală! Trei copii au murit într-un incendiu în sectorul 5. Ciudat este că doar patul în care cei trei micuți dormeau a ars complet.

de Carmina Pricopie    |    31 Ian 2023   •   08:27

Pompierii au fost solicitați, în această dimineață, la ora 05:35, să intervină pentru stingerea unui incendiu din Sectorul 5 al capitalei, însă, în momentul în care au ajuns acolo, incendiul era aproape stins. 

Din nefericire, pompierii au găsit la fața locului un copil decedat. De asemenea, celorlalți doi copii care locuiau în casă li s-au efectuat manevre de resuscitare, însă medicii nu au mai putut să le salveze de viață. 

Copiii aveau vârste cuprinse între doi și șase ani. 

Citește și: Incendiu de proporții și pericol de explozie, la un depozit din Târgu Mureș | Mesaj RO-Alert transmis, 100 de pompieri mobilizați: "Alertă gravă"

La fața locului au intervenit patru autospeciale SMURD. 

Din primele informații, se pare că mama micuților a improvizat o sursă de căldură pe care a așezat-o chiar lângă patul acestora pentru a-i încălzi. Acesta este și motivul pentru care focul a izbucnit și a mistuit doar patul în care cei trei copii dormeau. 

Criminaliștii se află în acest moment la fața locului și încearcă să stabilească cu exactitate cauza care a dus la izbucnirea incendiului. 

Trupurile copiilor urmează să fie ridicate și transportate la Institutul de Medicină Legală unde vor fi supuse necropsiei. 

Mama celor trei micuți a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind în stare de șoc. 

×
Subiecte în articol: incendiu București
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close