Antena 3 CNN Actualitate Incendiu la un depozit de ţiţei din Prahova. Mai multe autospeciale prezente la faţa locului

Incendiu la un depozit de ţiţei din Prahova. Mai multe autospeciale prezente la faţa locului

Incendiu la un depozit de ţiţei din Prahova. Mai multe autospeciale prezente la faţa locului
09 Ian 2011   •   20:26

Un incendiu a izbucnit, duminică seară, la un depozit de petrol din comuna prahoveană Colceag, flăcările cuprinzând un canal tehnologic situat în apropierea a două rezervoare de ţiţei, informează Mediafax.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, şapte echipaje de pompieri intervin, duminică seară, pentru lichidarea unui incendiu care a izbucnit la un depozit de petrol din satul Inoteşti, comuna Colceag.
   
Focul se manifestă la un canal tehnologic, iar în imediata apropiere a acestuia sunt situate două rezervoare de ţiţei cu capacitatea de 3.000 de metri cubi fiecare, pompierii acţionând pentru răcirea celor două rezervoare.
   
Conform reprezentantei ISU Prahova, nu există risc de explozie, şi nici riscul ca incendiul să se extindă la locuinţele din sat, întrucât depozitul de petrol este situat la o distanţă considerabilă faţă de acestea.
   
Raluca Vasiloae a precizat că cea mai apropiată construcţie de acest depozit este halta CFR Inoteşti, situată la o distanţă de o sută de de metri.
   
Pompierii nu cunosc, deocamdată, cauza producerii acestui incendiu.

×
Subiecte în articol: titei incendiu depozit prahova ISU
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close