Antena 3 CNN Actualitate Incendiu puternic lângă Parlamentul României

Incendiu puternic lângă Parlamentul României

Pompierii din București au intervenit marți seara pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit chiar lângă Parlament.

Incendiu puternic lângă Parlamentul României
de Radu Tiliță    |    16 Feb 2021   •   20:07

Un incendiu puternic a avut loc la parterul unei case situată pe strada Ion Dragalina, chiar lângă clădirea Parlamentului.

Sunt degajări mari de fum, iar pomperii încearcă să stingă flăcările uriaşe. 

Radu Tiliţă, reporter Antena 3 este la locul unde a avut incendiul şi vine cu mai multe informaţii.

''Vorbim de o clădire destul de mare. Spuneau oamenii de aici de pe stradă că este o clădire dezafectată în care nu s-a mai locuit de aproximativ patru ani. Stingerea incendiului s-ar putea să dureze destul de mult pentru că în acest moment, pe acoperişul de lângă această clădire sunt mai mulţi pompieri care intervin cu furtunuri de apă, cât şi cu o macara specială de stingere.

După această lichidare, toate autorităţile implicate vor trebuie să stabilească cum a pornit acest incendiu. Ei încearcă să lichideze acest incendiu, astfel încât flăcările să nu ajungă la clădirile de lângă aceasta. Vorbim de o distanţă de aproximativ 1 metru şi jumătate.

Este o zi a incendiilor. În urmă cu doar câteva ore, la Universitatea Politehnică din Capitală zece utilaje au intervenit pentru un incendiu la subsolul clădirii rectoratului. Acolo au fost degajări mari de fum şi nu s-au înregistrate persoane rănite. Acolo ar fi fost vorba de un scurtcircuit la un dispozitiv de încălzire sau de aerisire. Rămâne de văzut şi în acest caz care a fost sursa incendiului'', a transmis Radu Tiliţă.

Citiţi şi: Incendiu la Politehnica din Bucureşti! Anunţul făcut de purtătorul de cuvânt ISU
 

×
Subiecte în articol: incendiu parlament București Subiectiv
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close