Antena 3 CNN Actualitate Incendiu violent la o fabrică de produse din țiței din Prahova. Două persoane au arsuri grave, mai multe mașini au luat foc

Incendiu violent la o fabrică de produse din țiței din Prahova. Două persoane au arsuri grave, mai multe mașini au luat foc

Un incendiu violent a izbucnit, luni seara, la o societate comerciala care are ca obiect de activitate fabricarea produselor din țiței din satul Inotesti, localitatea Colceag. Două persoane au arsuri pe aproximativ 80% din suprafața corporală.

Incendiu violent la o fabrică de produse din țiței din Prahova. Două persoane au arsuri grave, mai multe mașini au luat foc
de Claudia Popovici    |    01 Mar 2021   •   20:11

Update 22:21 

Potrivit ISU Prahova, incendiul izbucnit la fabrica de prelucrare a țițeiului din satul Inotești, localitatea Colceag, a fost stins în jurul orei 21.30, după aproape trei ore.

Incendiul violent a fost anunțat la 112 în jurul orei 19.00 și a izbucnit la o societate care fabrică produse din țiței, în satul Inotești, localitatea Colceag, din județul Prahova.

Doi bărbați cu vârste de 59 și 64 de ani au arsuri de gradul 3 și 4, pe 60%, respectiv 70 % din corp. Cei doi au și căile aeriene superioare afectate.

Victimele au fost duse la UPU Ploiești și în paralel se urmează procedura legală, conform Ordinului Ministrului Sănătății nr. 2.063 din 2 decembrie 2020 pentru înființarea comisiilor de analiză a solicitărilor de transfer în străinătate în vederea efectuării tratamentului pentru pacienții cu arsuri grave.

Ştirea iniţială

La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta într-o hală în care funcționează o stație de prelucrare produse petroliere, în curtea unui fost CAP, pe o suprafață de aproximativ 700 mp cuprinzând întreaga hala, 3 autoturisme și un autotren, a transmis, luni seară, ISU Prahova.

Produsele petroliere sunt depozitate în vagoane lângă incendiu, fără a fi pericol de propagare la acestea.

2 victime cu arsuri pe aproximativ 80% din suprafața corporală

În urma evenimentului au rezultat 2 victime cu arsuri pe aproximativ 80% din suprafața corporală.Totodată, au mai fost afectate si 3 autoturisme.

La fata locului au fost mobilizate 6 autospeciale de stingere, doua ambulante smurd din care una de terapie intensiva mobilă. 

Incendiul se manifestă generalizat.

Pentru stingerea incendiului acționează 7 mașini de stingere, 1 descarcerare, 2 autoscări și 2 ambulanțe SMURD.

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close