Antena 3 CNN Actualitate Incendiul din Prahova, care s-a extins pe 150 de hectare, stins de ploaie

Incendiul din Prahova, care s-a extins pe 150 de hectare, stins de ploaie

Incendiul din Prahova, care s-a extins pe 150 de hectare, stins de ploaie
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    30 Iul 2012   •   15:47

Incendiul care a izbucnit duminică după-amiază într-un gol alpin de pe Muntele Babeş, din zona localităţii prahovene Cheia, şi care se extinsese pe o suprafaţă de 150 de hectare, a fost stins, luni, de o ploaie torenţială, după aproape 24 de ore de la izbucnire.

Pentru stingerea focului au acţionat, anterior, peste 80 de pompieri şi lucrători ai Direcţiei Silvice Prahova care au intervenit cu mături, lopeţi şi sticle cu apă, în condiţiile în care terenul în zonă este foarte accidentat, neputându-se ajunge cu autospecialele ISU.

Deocamdată, cauza producerii incendiului nu a fost stabilită, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Marina Dinu, potrivit Agerpres.

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică după-amiază, într-un gol alpin din zona muntoasă a localităţii Cheia, la Muntele Babeş, suprafaţa iniţială afectată fiind de aproximativ 50-60 de hectare.

Pompierii au intervenit pe tot parcursul nopţii pentru a localiza incendiul, însă flăcările s-au extins, cuprinzând aproximativ 150 de hectare de vegetaţie uscată şi pâlcuri de conifere.


×
Subiecte în articol: incendiu prahova pompieri
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close