Antena 3 CNN Actualitate Incident fatal. Un bărbat a murit în timpul unei partide de vânătoare. Martorii susţin că a fost un accident

Incident fatal. Un bărbat a murit în timpul unei partide de vânătoare. Martorii susţin că a fost un accident

Incident fatal. Un bărbat a murit în timpul unei partide de vânătoare. Martorii susţin că a fost un accident
Sursa foto: Foto: ecomagazin.ro
de N.B.    |    04 Ian 2012   •   18:45

Un bărbat ş-a pierdut viaţa, miercuri după-amiază, în timpul unei partide de vânătoare în judeţul Prahova. Partenerii de vânătoare, care au sunat la 112, susţin că acesta s-a împuşcat accidental, informează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Prahova, poliţiştii au fost sesizaţi, miercuri după-amiază, că o persoană a murit împuşcată în timpul unei partide de vânătoare care se desfăşura în zona localităţii Drăgăneşti din judeţul Prahova.

Conform sursei citate, ceilalţi participanţi la vânătoare au sunat la 112 şi au anunţat că victima s-a împuşcat accidental.

Mai multe echipe de poliţişti au plecat către locul incidentului, urmând a deschide o anchetă în vederea stabilirii circumstanţelor în care vânătorul şi-a pierdut viaţa.

Partida de vânătoare în cadrul căreia s-a produs incidentul se desfăşura pe un fond de vânătoare care aparţine Direcţiei Silvice Prahova şi era o vânătoare autorizată.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close