Antena 3 CNN Actualitate Incident în timpul ședinței din plenul Senatului. Cristiana Anghel, dată afară de Călin Popescu Tăriceanu. Reacția senatoarei

Incident în timpul ședinței din plenul Senatului. Cristiana Anghel, dată afară de Călin Popescu Tăriceanu. Reacția senatoarei

Incident în timpul ședinței din plenul Senatului. Cristiana Anghel, dată afară de Călin Popescu Tăriceanu. Reacția senatoarei
17 Feb 2016   •   13:28

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a cerut, miercuri, chestorilor să o evacueze din sala de plen pe senatoarea ALDE, Cristiana Anghel, după ce aceasta a intervenit de mai multe ori în timpul discursului susținut de premierul Dacian Cioloș.

Senatoarea a declarat, după ce a ieșit din sală, că nu a fost evacuată, ci a dorit să fumeze o țigară, motiv pentru care a părăsit plenul.

Senatoarea ALDE, Cristiana Anghel, a avut o reacție vehementă după declarațiile făcute de premier în cazul abuzului făcut de ANAF la adresa trustului Intact.

„Domnule Cioloș, eu nu am să mă port cu mănuși cu dumneavoastră. Eu nu am să fiu astăzi o doamnă cu mănuși. Voi spune exact ceea ce gândesc. Vreau să mă uit în ochii dumneavoastră pentru că aparent domnul Cioloș pare un om bun. Când te uiți la dumnealui zici că poți să-l pui la rană pentru că îți face bine. Să te ferească Dumnezeu să-l pui la rană că mori otrăvit. De ce spun asta? Păi cum să vină el și să ne spună că este normal ce se întâmplă cu ANAF-ul când el este ombilical legat de acest caz?”, a spus Cristiana Anghel în Senat.

Senatul a decis, la propunerea președintelui Călin Popescu-Tăriceanu, să îi solicite premierului Dacian Cioloș să vină, miercuri, în plen, ca să explice acțiunea instituțiilor din subordinea Guvernului la adresa televiziunilor trustului Intact.


×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close