Antena 3 CNN Actualitate Replici tăioase la adresa premierului. „Sunteți în stare să vă urcați pe cadavre pentru bani și pentru putere”

Replici tăioase la adresa premierului. „Sunteți în stare să vă urcați pe cadavre pentru bani și pentru putere”

Replici tăioase la adresa premierului. „Sunteți în stare să vă urcați pe cadavre pentru bani și pentru putere”
de S.T.    |    17 Feb 2016   •   12:33

Senatoarea ALDE, Cristiana Anghel, a avut cea mai vehementă reacție după declarațiile făcute de premier în cazul abuzului făcut de ANAF la adresa trustului Intact.

„Domnule Cioloș, eu nu am să mă port cu mănuși cu dumneavoastră. Eu nu am să fiu astăzi o doamnă cu mănuși. Voi spune exact ceea ce gândesc. Vreau să mă uit în ochii dumneavoastră pentru că aparent domnul Cioloș pare un om bun. Când te uiți la dumnealui zici că poți să-l pui la rană pentru că îți face bine. Să te ferească Dumnezeu să-l pui la rană că mori otrăvit. De ce spun asta? Păi cum să vină el și să ne spună că este normal ce se întâmplă cu ANAF-ul când el este ombilicat legat de acest caz?”, a spus Cristiana Anghel în Senat.

"Dacă domnul de la ANAF este atât de independent, de ce nu s-a dus la Sibiu să ia casa lui Klaus Iohannis pe care a luat-o prin fals? (…). Sunteți premierul României, domnule! Sunteți în stare să vă urcați pe cadavre pentru bani și pentru putere. Vă spun aceste lucruri în față", a continuat ea.

 

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close