Antena 3 CNN Actualitate Inedit Adrian a băut peste măsură și apoi și-a lovit iubita lăsând-o prăbușită la pământ. A plecat din nou în sat să mai bea o bere. Când s-a întors acasă, a încremenit. „Era chiar acolo!”

Adrian a băut peste măsură și apoi și-a lovit iubita lăsând-o prăbușită la pământ. A plecat din nou în sat să mai bea o bere. Când s-a întors acasă, a încremenit. „Era chiar acolo!”

Adrian a băut peste măsură și apoi și-a lovit iubita lăsând-o prăbușită la pământ. A plecat din nou în sat să mai bea o bere. Când s-a întors acasă, a încremenit. „Era chiar acolo!”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
03 Apr 2019   •   09:46

Adrian a băut peste măsură împreună cu mai mulți prieteni. Culmea, de cealaltă parte și iubita sa făcea același lucru, dar cu un alt grup.

Doar că atunci când s-au întâlnit, cei doi s-au luat la ceartă, iar Adrian din satul Doroşcani, comuna Popeşti, județul Iași, și-a lovit partenera. Aceasta a căzut peste marginea unui pat.

Cum aburii alcoolului încă erau prezenți, bărbatul de 39 de ani s-a întors în sat și a continuat să bea. Când s-a întors acasă, a încremenit. Femeia era tot căzută, în aceeași poziție. Nu mai mișca.

Recent, Tribunalul Iaşi a decis să-l condamne la 12 ani de închisoare pentru omor și să achite şi daune morale de 250.000 de lei rudelor femeii. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Potrivit procurorilor, pe 8 octombrie 2018, bărbatul ar fi consumat cantităţi impresionante de alcool, la fel ca şi concubina sa. Cei doi au băut în cercuri de persone diferite şi, la orele după-amiezii, când s-au întâlnit, între ei a izbucnit un scandal. „Reproşându-i acesteia din urmă că a băut, inculpatul i-a aplicat câteva lovituri de picior şi pumn peste corp, în urma cărora victima a fost proiectată de marginea unui pat din încăperea unde a fost agresată.

Ulterior, inculpatul a plecat în sat, a mai consumat o bere la un bar, după care s-a întors acasă, unde a găsit-o pe victimă căzută în mijlocul camerei unde o lăsase, constatând că era decedată“, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi. Conform raportului medico-legal de necropsie întocmit de Institutul de Medicină Legală Iaşi, moartea victimei s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii consecutivă unui traumatism cu fracturi costale, hemiperitoneu, ruptură de splină şi alte leziuni incompatibile cu viaţa, au mai transmis anchetatorii ieşeni, scrie ziaruldeiasi.ro.

×
Subiecte în articol: violenta
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close