Antena 3 CNN Actualitate Inedit Amalia Enache, reacție uluitoare la legea potrivit căreia mamele cu mai mulți copii vor putea ieși mai repede la pensie

Amalia Enache, reacție uluitoare la legea potrivit căreia mamele cu mai mulți copii vor putea ieși mai repede la pensie

Amalia Enache, reacție uluitoare la legea potrivit căreia mamele cu mai mulți copii vor putea ieși mai repede la pensie
Sursa foto: Foto: Amalia Enache/Facebook
23 Aug 2017   •   15:43

Amalia Enache a reacționat, pe Facebook, la anunțul ministrului Muncii privind modificarea legii pensiilor, în sensul că femeile cu trei sau mai mulţi copii se vor putea pensiona cu şase ani mai repede.

Fosta prezentatoare TV subliniază, pe Facebook, că toate mamele sunt grozave, chiar dacă au doar un copil acasă, arătând că și ele ”depun la fel de mult efort”.

“Da, mamele cu 3 sau mai mulți copii sunt grozave. Sincer o spun! Dar nu cred ca pensionarea mai devreme le ajută, pentru că cel mai probabil la vârsta pensionării copiii sunt deja mari și independeți. Cred că mai greu le este când sunt toți mici. Și mai cred că există mame cu un singur copil care sunt GROZAVE. Și care depun la fel de mult efort. Pentru că poate e un copil bolnav, poate e cu nevoi speciale, poate ea e bolnavă, poate e singură fără niciun ajutor etc. Cred că mamele sunt de fapt cel mai adesea grozave în eforturile lor și sunt tot felul de nuanțe. Dar mai ales sunt convinsă că și dacă actualul Guvern trece o astfel de lege, un viitor Guvern o va schimba. În caz ca vreo femeie sănătoasă la cap chiar ar decide numărul copiilor de dragul pensionarii timpurii, e bine să se aștepte oricând la o revenire. Acum doi ani era un plafon la indemnizatiile de creștere, anul trecut nu mai era niciun plafon, acum Guvernul a pus iar un plafon și tot așa”,  a scris Amalia Enache pe contul de socializare.

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a declarat, la Antena 3, că noua lege a pensiilor va prevedea că femeile cu trei sau mai mulţi copii se vor putea pensiona cu şase ani mai repede.

 

×
Subiecte în articol: lege legea pensiilor pensionare
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close