Antena 3 CNN Actualitate Inedit Bono și The Edge, vocea și chitara trupei U2, concert-surpriză în Kiev, la metroul transformat în adăpost în timpul bombardamentelor

Bono și The Edge, vocea și chitara trupei U2, concert-surpriză în Kiev, la metroul transformat în adăpost în timpul bombardamentelor

Paul David Hewson (Bono) și David Howell Evans (The Edge), solistul vocal și chitaristul legendarei trupe U2, au susținut un concert în stația de metrou Khreshchatyk (Kresciatik) din Kiev.

Bono și The Edge, vocea și chitara trupei U2, concert-surpriză în Kiev, la metroul transformat în adăpost în timpul bombardamentelor
Sursa foto: Twitter @good_ukraine
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Mai 2022   •   17:51

Metroul din Kiev are rolul de adăpost pentru civili, de la începutul invaziei ruse.

Presa internațională notează că Bono și The Edge au cântat piese clasice din repertoriu, precum "Sunday Bloody Sunday", "Desire" și "With or without you".

La un moment dat, Bono a invitat un soldat ucrainean să cânte alături de el.

Reprezentația a avut loc în fața unei mici mulțimi, printre care se aflau și membri ai forțelor armate ucrainene.

Apariția surpriză a avut loc în timp ce în capitala ucraineană răsunau sirenele de raid aerian, precizează agenția italiană ANSA.

"Oamenii din Ucraina nu luptă doar pentru libertatea voastră, ci pentru noi toți cei care iubim libertatea", a spus Bono în timpul unei pauze.

Artistul s-a referit, de asemenea, la conflictele interconfesionale din trecutul Irlandei și la problemele pe care le presupune un vecin mai puternic.

"Ne rugăm ca în curând să vă bucurați de un pic din această pace", a menționat el.

×
Subiecte în articol: Bono The Edge Kiev
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close