Antena 3 CNN Actualitate Inedit Imagini emoționante cu bunicuța care vinde flori cu căruciorul în Craiova. La 80 de ani continuă să muncească

Imagini emoționante cu bunicuța care vinde flori cu căruciorul în Craiova. La 80 de ani continuă să muncească

Cocoșată de vreme și greutățile vieții, o bătrână de 80 de ani colindă Craiova cu un cărucior plin cu flori de primăvară. Aceasta continuă să își câștige traiul chiar și la vârsta înaintată pe care o are.

Imagini emoționante cu bunicuța care vinde flori cu căruciorul în Craiova. La 80 de ani continuă să muncească
Sursa foto: TikTok | alinadobree
de Ioana Mircea    |    23 Mar 2024   •   22:42

O poveste emoționantă a ieșit la iveală în Craiova, unde o bunicuță de 80 de ani muncește din greu pentru a-și câștiga existența. În ciuda vârstei înaintate, aceasta vinde flori trecătorilor. Aceasta a fost surprinsă într-un videoclip care a ajuns viral pe TikTok. Acesta a înregistrat peste 180.000 de vizualizări.

Bunicuța din Craiova a ales să-și petreacă zilele vânzând flori, chiar dacă acest lucru presupune eforturi considerabile.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea mai multe imagini cu bunicuța cu căruciorul cu flori din Craiova.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Reacțiile pe rețelele sociale nu au întârziat să apară, zeci de români fiind impresionați de determinarea și curajul bătrânei. Cea care a postat videoclipul pe TikTok a povestit despre întâlnirea sa cu bătrâna și despre povestea de viață a acesteia, îndemnându-i pe ceilalți să-i acorde atenție și să-i cumpere flori atunci când o întâlnesc.

"Avem multe de învățat de la cei bătrâni... societatea îi neglijează, dar eu îi consider comori neprețuite. Numai privind-o, îți oferă deja o lecție de viață!", a spus aceasta.

Mesajele de susținere și urările de bine au curs din partea celor care au fost impresionați de povestea bătrânei, iar cei din Craiova și-au promis să-i ofere sprijinul, achiziționând flori de la ea atunci când trec pe lângă locul unde își desfășoară activitatea.

@alinadobree Ca răspuns pentru @Cristina Nicola Dacă sunteți din Craiova nu ezitați să treceți pe la bunicuța cu flori. Zilele trecute am intrat în vorbă cu dânsa, mi-a povestit fragmente din viața ei... este singură și ca să mai uite de suferință și probleme, chiar și la 80 de ani muncește din greu. O vedeți zilnic în această perioadă în zona centrului. Luați câteva fori, ascultați-o măcar câteva minute și poate o să priviți viața cu alți ochi. Avem așa de multe de învățat de la cei bătrâni... societatea tinde să-i înlăture, însă eu îi văd comori neprețuite. Numai privind-o îți dă deja o lecție de viață! #craiova #romania #batraniinostri #fypシ #viral #povestedeviata #romaniameafrumoasa?? ♬ sunet original - Alina Dobre

×
Subiecte în articol: Craiova bunicuţă flori
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close