Când iese pe stradă, toți bărbații întorc capul după ea. Zeci de mii de oameni sunt fascinați de ce poate să facă această tânără - FOTO

25 Ian 2017   •   14:20
Când iese pe stradă, toți bărbații întorc capul după ea. Zeci de mii de oameni sunt fascinați de ce poate să facă această tânără - FOTO Galerie foto (6) Foto: Instagram

Gunn Narten este o tânără de 30 de ani din Norvegia care a reușit să atragă atenția presei internaționale cu felul în care arată dar și cu dorința de a ajuta oamenii. Superba blondă, pasionată de sport, practică două meserii extrem de solicitante: este simultan antrenor personal și pompier, o meserie nu foarte populară printre femeile din țara sa.

Ea spune că visa să devin pompier încă de la vârsta de 19 ani, când a terminat liceul, și consideră că această meserie este perfectă pentru ea, întrucât îi permite să îmbine pasiunea pentru activitatea fizică intensă cu ajutarea oamenilor.

Peste 48.000 de oameni îi urmăresc contul de Instagram. „Nu am regretat niciodată alegerea pe care am făcut-o. Îmi ador slujba”, mărturisește tânăra.

Sursă foto: Instagram

 

Parteneri
x close