Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cățelușa sa a fost diagnosticată cu cancer, iar femeia nu știa ce să facă să-i prelungească viața. Într-o zi, animalul a mușcat-o de un sân. S-a dus la medic, care i-a dat o veste cruntă

Cățelușa sa a fost diagnosticată cu cancer, iar femeia nu știa ce să facă să-i prelungească viața. Într-o zi, animalul a mușcat-o de un sân. S-a dus la medic, care i-a dat o veste cruntă

Cățelușa sa a fost diagnosticată cu cancer, iar femeia nu știa ce să facă să-i prelungească viața. Într-o zi, animalul a mușcat-o de un sân. S-a dus la medic, care i-a dat o veste cruntă
Sursa foto: Foto: Twitter
11 Feb 2018   •   08:19

A aflat că animalul său de companie are cancer în fază terminală și că nu mai are decât șase luni de trăit. Iar femeia era hotărâtă să facă orice să o salveze. Într-o zi, însă,  Freyja s-a apropiat de ea și a mușcat-o ușor de un sân.

Sara Page s-a dus la medic și a aflat cu stupoare că și ea are cancer la sân. În timpul tratamentului s-a temut că animalul va muri înaintea ei.

„Era o soartă atât de crudă ca amândouă să ne luptăm cu cancerul la sân în același timp. Mă tot gândeam de ce ni se întâmplă nouă una ca asta. Chiar cred că animalele au un al șaselea simț. Cred că Freyja a supraviețuit pentru a mă ajuta să trec curajoasă prin lupta cu cancerul. Dacă murea, nu știu ce m-aș fi făcut fără ea. M-aș fi simțit atât de singură! Câinele ăsta este cel mai bun prieten al meu și am nevoie să îmi fie alături”, a povestit Sara, potrivit Metro.

Chiar dacă au trecut șase luni de când animalul a fost diagnosticat, Freyja dă semne că nu vrea să renunțe la luptă. Iar asta a ajut-o enorm pe Sara în propria sa bătălie.

„Nu știm ce viitor are Freyja, pentru că încă e bolnavă de cancer, dar nu arată niciun semn al bolii. Ea chiar este un câine care a supraviețuit în ciuda tuturor obstacolelor. E un superstar”, spune Sara.

 

×
Subiecte în articol: diagnosticata cu cancer gest socant
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close