Antena 3 CNN Actualitate Inedit Câți bani a dat un bărbat pe patul în care doarme alături de cele șase soții ale sale

Câți bani a dat un bărbat pe patul în care doarme alături de cele șase soții ale sale

Un bărbat a dat o avere pe patul în care doarme alături de cele șase soții ale sale. Piesa de mobilier măsoară șase metri.

Câți bani a dat un bărbat pe patul în care doarme alături de cele șase soții ale sale
Sursa foto: dailystar.co.uk
de Ioana Mircea    |    25 Apr 2023   •   18:09

Arthur O Urso, din Sao Paulo, Brazilia, și-a făcut un pat de șase metri, astfel încât cele șase soții ale sale să nu-l mai pună să doarmă pe podea, potrivit acestuia. Bărbatul a avut în trecut chiar și nouă soții.

Însă, în prezent, bărbatul a cheltuit 100.000 de dolari pentru construirea patului în care să încapă alături de cele șase soții.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pentru asamblarea patului a fost nevoie de o echipă de 12 oameni și 950 de șuruburi pentru a pune totul la loc. Lucrările s-au desfășurat pe parcursul unui an și trei luni.

Citește și: O femeie și-a ucis soțul cu ulei încins după rezultatul testului de paternitate. Bărbatul era chiar judecătorul care o ajutase să divorțeze de fostul partener

„De multe ori a trebuit să stau pe canapea și chiar să dorm pe podea pentru a face loc soțiilor mele. De-a lungul relațiilor mele am improvizat tot felul proiecte pentru a-mi face viața mai ușoară mie și soțiilor mele”, a declarat bărbatul.

Situația lui Arthur a apărut atunci când el și soția lui Liana au decis să fie deschiși și la alte relații în 2021, potrivit dailystar.co.uk.

×
Subiecte în articol: Brazilia
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close