Antena 3 CNN Externe O femeie și-a ucis soțul cu ulei încins după rezultatul testului de paternitate. Bărbatul era chiar judecătorul care o ajutase să divorțeze de fostul partener

O femeie și-a ucis soțul cu ulei încins după rezultatul testului de paternitate. Bărbatul era chiar judecătorul care o ajutase să divorțeze de fostul partener

Un judecător din Turcia a fost ucis de soția sa după ce testul de paternitate a arătat că nu era tatăl copilului lor, de trei ani. Femeia i-a aruncat cu ulei încins pe corp și l-a înjunghiat.

O femeie și-a ucis soțul cu ulei încins după rezultatul testului de paternitate. Bărbatul era chiar judecătorul care o ajutase să divorțeze de fostul partener
Sursa foto: Newsflash
de Ioana Mircea    |    20 Apr 2023   •   15:41

Un judecător din Turcia a fost ars cu ulei încins și înjunghiat de soția sa după ce a amenințat-o că o va părăsi pentru că testul de paternitate a arătat că el nu era tatăl biologic al fiului lor.

Victima Necmi Arslan, în vârstă de 54 de ani, a fost găsită moartă în apartamentul său din Istanbul, pe care îl împărțea cu soția sa Hande și cu copilul lor de trei ani,

El a fost ucis de soția lui, în vârstă de 43 de ani, după ce a confruntat-o ​​cu dovezi care arătau că băiatul nu era al lui.

Cei doi au început să aibă o relația din timpul procesului în care Necmi o ajuta pe Hande să divorțeze de fostul său soț. Ea i-a spus atunci că este însărcinată că și el este tatăl copilului. El a crezut-o și s-a căsătorit cu ea de îndată ce s-a finalizat divorțul.

Citește și: Motivul înfiorător pentru care o ucraineancă a fost otrăvită cu cheesecake de o rusoaică

Copilul a fost trecut inițial pe numele fostului său soț, deoarece procesul de divorț încă nu se încheiase. În momentul în care Necmi a vrut să îl treacă pe cel mic pe numele lui, instanța a solicitat un test ADN, care a arătat că probabil 99,9% acesta nu era tatăl copilului. La aflarea veștii, judecătorul a vrut să divorțeze, însă în timp ce îi explica soției sale că vrea divorțul aceasta a aruncat cu ulei încins pe el și l-a înjunghiat de mai multe ori.

După ce și-a dat seama ce făcuse, femeia ar fi sărit pe fereastra apartamentului de la etajul al treilea. Ulterior aceasta a murit la spital, potrivit mirror.co.uk.

×
Subiecte în articol: ucidere sot turcia
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close