Antena 3 CNN Actualitate Motivul înfiorător pentru care o ucraineancă a fost otrăvită cu cheesecake de o rusoaică

Motivul înfiorător pentru care o ucraineancă a fost otrăvită cu cheesecake de o rusoaică

O rusoaică a otrăvit o ucraineancă cu o felie de cheesecake. Agresoarea a fost condamnată la 21 de ani de închisoare.

Motivul înfiorător pentru care o ucraineancă a fost otrăvită cu cheesecake de o rusoaică
Sursa foto: Facebook | Guyana Global News
de Ioana Mircea    |    20 Apr 2023   •   13:04

Viktoria Nasyrova a fost condamnată la 21 de ani de închisoare pentru tentativă de omor calificat după ce a otrăvit-o pe ucraineanca Olga Tsvyk, din New York cu o felie de cheesecake. 

Motivul a fost că rusoaica și-a dorit să îi fure identitatea ucrainencei care seamănă foarte bine cu ea.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pe 28 august 2016, Viktoria Nasyrova a vizitat-o pe Olga Tsvyk la ea acasă și a adus mai multe felii de cheesecake. Rusoaica a mâncat două bucăți și i-a oferit-o pe a treia, care era otrăvită, celeilalte femei.

Citește și: Un elev din Bacău și-a amenințat cu cuțitul profesorul de sport. Adolescentul a fost reținut

Olga Tsvyk a început imediat să se simtă rău și să vomite. Aceasta a spus că a avut halucinații și a fost la un pas de a face un atac de cord. Un prieten a găsit-o pe aceasta inconștientă, a doua zi. Rusoaica îi schimbase hainele de zi în lenjerie intimă și împrăștiase mai multe pastile pe podea pentru a face să pară că Olga Tsvyk s-ar fi sinucis.

Când ucraineanca s-a întors de la spital a observat că pașaportul și permisul de muncă în Statele Unite dispăruseră, împreună cu 4.000 de dolari.

"Dumnezeu mi-a dat viață când Viktoria Nasyrova a încercat să îmi ia viața. Pentru ea este ușor să ia viața altei persoane", a declarat victima în timpul procesului.

În momentul în care sentința a fost pronunțată, rusoaica a avut o izbucnire și a înjurat judecătorul. Viktoria Nasyrova, de 47 de ani, a mai avut probleme cu legea și în trecut. În 2015, Interpolul a emis un mandat de arestare pe numele ei pentru uciderea unei femei în Rusia, în 2014. Aceasta a fost acuzată că a ucis și a ars o vecină pentru a-i fura banii, potrivit 

×
Subiecte în articol: otrăvire
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close