Antena 3 CNN Actualitate Locale Un elev din Bacău și-a amenințat cu cuțitul profesorul de sport. Adolescentul a fost reținut

Un elev din Bacău și-a amenințat cu cuțitul profesorul de sport. Adolescentul a fost reținut

Un elev de 15 ani a fost reținut, ieri, de polițiști după ce și-a amenințat profesorul de sport cu cuțitul, la o școală din Bacău.

Un elev din Bacău și-a amenințat cu cuțitul profesorul de sport. Adolescentul a fost reținut
Sursa foto: Getty Images
de Ioana Mircea    |    20 Apr 2023   •   12:27

Poliția Bacău a deschis ieri o anchetă după ce un elev de 15 ani și-a amenințat cu cuțitul profesorul său de sport, chiar în sala de sport.

Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, a fost cel care a intervenit pentru a aplana conflictul spontan petrecut între un elev şi profesorul de sport. Tot el a fost cel care a sunat la 112.

Polițiștii au stabilit faptul că pe fondul unor discuţii contradictorii cu profesorul, elevul a scos din rucsac cuțitul cu care l-a ameninţat pe acesta. Ulterior, elevul a părăsit incinta şcolii și a abandonat cuțitul.

„Minorul a fost identificat la scurt timp de către o patrulă de poliție din cadrul Secţiei 1 Poliţie și condus la sediu pentru audieri. Cazul a fost preluat de polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară care au luat măsura reținerii tânărului de 15 ani”, a transmis astăzi, Poliția Bacău.

Citește și: Elevul care şi-a atacat cu un cuţit profesoara vrea să scape de arestul preventiv 

Băiatul este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi amenințare.

×
Subiecte în articol: Bacău profesor amenintare
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close