Antena 3 CNN Actualitate Inedit O chelneriță a pus sânge de-al său în băuturile clienților, în loc de sirop. Măsura luată de patronul localului

O chelneriță a pus sânge de-al său în băuturile clienților, în loc de sirop. Măsura luată de patronul localului

O chelneriță a fost dată afară de patronul unui local după ce aceasta ar fi turnat propriul sânge în băuturile clienților, în loc de sirop.

O chelneriță a pus sânge de-al său în băuturile clienților, în loc de sirop. Măsura luată de patronul localului
Sursa foto: Gettyimages | Liudmila Chernetska
de Ioana Mircea    |    14 Apr 2023   •   14:56

Întâmplarea bizară a avut loc într-un local din Japonia. Proprietarul acestuia a decis să o dea afară pe chelneriță pentru gestul făcut.

Local promovează conceptul de „bad girl” , unde „fetele rele” și „adolescenții rebeli” servesc băuturi clienților. Este vorba despre cafeneaua Mondaiji din Sapporo, Hokkaido, care a anunțat pe Twitter că au concediat una dintre chelnerițe, pentru că aceasta le-ar fi preparat clienților o băutură amestecată cu propriul ei sânge. 

Băuturile, numite orikaku conțin de obicei fructe sau alte siropuri colorate, însă de data aceasta au fost înlocuite cu sânge.

Citește și: "Nu le atingeţi! Înţeapă pe toţi cei care le ating" | Panică pe o plajă, după ce mai multe creaturi albastre misterioase au eşuat pe coasta de vest a SUA

Proprietarul cafenelei a scris pe Twitter că localul a fost închis timp de o zi pentru a arunca toate paharele și a le înlocui cu altele noi.

"Un astfel de act nu este dierit de terorismul la locul de muncă și este absolut inacceptabil.Voi curăța magazinul, voi schimba paharele și voi elimina alcoolul care ar fi putut fi contaminat. Încă o dată, îmi pare foarte rău că v-am provocat probleme”, a scris proprietarul pe Twitter.

×
Subiecte în articol: japonia
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close