Antena 3 CNN Actualitate Inedit Paradox într-o grădină zoologică din China. Leul african s-a transformat într-un căţeluş golden retriever într-o cuşcă prea mare

Paradox într-o grădină zoologică din China. Leul african s-a transformat într-un căţeluş golden retriever într-o cuşcă prea mare

Vizitatorii unei grădini zoologice din sud-vestul Chinei au fost iniţial derutați iar apoi au acuzat responsabilii de fraudă, după ce au constatat că în cuşca destinată leului african era "cazat" un pui de golden retriever.

Paradox într-o grădină zoologică din China. Leul african s-a transformat într-un căţeluş golden retriever într-o cuşcă prea mare
de Georgiana Adam    |    02 Apr 2021   •   18:11

În China, leului african din Sichuan îi ţine locul "colegul" golden retriever

Într-un videoclip care a circulat pe rețelele sociale chineze în această săptămână, un bărbat identificat drept Tang povesteşte cum și-a dus copilul la grădina zoologică din Xichang, provincia Sichuan.

În periplul lor, tatăl şi fiul au ajuns la cușca leului african, marcată ca atare, cu un panou cu poza și numele animalului și câteva informații despre el, relatează publicaţia potrivit South China Morning Post.

Cei doi au constatat însă că în locul fioroasei feline se afla un căţeluş, deloc fioros.

"La început, am crezut că am ajuns într-un loc greșit. Însă după ce ne-am plimbat în jurul cuștii, ne-am dat seama că este locul unde ar trebui să fie adăpostit leul”, a spus Tang în videoclip.

Un angajat al grădinii zoologice i-a spus lui Tang că spațiul a adăpostit la un moment dat un leu, însă animalul a fost mutat într-o altă locație iar panoul explicativ a rămas pe loc.

Metoda chineză la Zoo: când moare lupul, îi ia locul un câine în cuşcă

Tang nu a acceptat explicația și acuză grădina zoologică că vinde bilete lăudându-se că are lei. Potrivit acestuia, felinele africane nu erau deloc prezente în grădina zoologică.

"Banii pentru bilet nu sunt importanți pentru mine. Ceea ce contează mai mult este că nu știu cum să-i explic situația copilului meu", a spus Tang.

.Nu este pentru prima dată când grădinile zoologice chineze încearcă să înlocuiască animalele într-o manieră cel puţin originală.

La începutul lunii martie, a apărut informaţia că un parc zoologic din Xianning, provincia Hubei, a pus un rottweiler în cușca unui lup. Conducerea grădinii zoologice a spus că adevăratul lup murise de bătrânețe și nu s-a putut procura altul.

×
Subiecte în articol: gradina zoologica China
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close