Antena 3 CNN Actualitate Inedit Coadă la shaorma gratis oferită de Dorian Popa. Ce conţine shaorma Hâtz

Coadă la shaorma gratis oferită de Dorian Popa. Ce conţine shaorma Hâtz

Este coadă la această oră la un fast-food din Bucureşti, acolo unde Dorian Popa oferă shaorma gratis. Este al doilea gest de acest fel al artistului.

Coadă la shaorma gratis oferită de Dorian Popa. Ce conţine shaorma Hâtz
Sursa foto: Instagram/ Antena 3
de Georgiana Adam    |    23 Sep 2022   •   16:41

Zeci de persoane așteaptă să primească câte o shaorma. După ce săptămâna trecută vedeta a oferit peste 3.000 de shaorme gratuite, el va continua această campanie. 

Cu ocazia deschiderii unui fast-food și a propriului sortiment de shaorma, artistul desfășoară această campanie în care face o bucurie și oferă oamenilor, în mod gratuit, câte o shaorma.

Shaorma lui va fi disponibilă timp de trei zile. Așadar, fanii care nu reușesc să ajungă astăzi o mai pot face și în acest weekend.

Ce conţine shaorma Hâtz

"Carne suculentă și aromată, asociată cu toate ingredientele preferate ale lui Dorian, ținute strâns în brațe de o lipie aurie și pufoasă, blând mângâiată de curcuma".

Într-un filmuleţ postat pe TikTok, Dorian Popa le spune oamenilor cum e shaorma Hâtz.

"Va fi şi picantă, dar şi nepicantă. Orice shaorma Hâtz va avea usturoi. Evident că la alegerea voastră puteţi scoate usturoiul, dar eu zic să nu", recomandă Dorian Popa.

La ce cheltuieli a renunţat Dorian Popa pentru a-şi cumpăra Lamborghini: "Poţi să te urci în el şi cu papucii rupţi în picioare!" 

Dorian Popa a mărturisit, în exclusivitate la Antena 3, că în această perioadă a renunţat să dea sume fabuloase pe haine. "Brandurile mai pot aştepta un pic. Gândul meu este numai la Lamborghini care va ajunge în februarie.

În Lamborghini poţi să te urci şi cu papucii rupţi în picioare", a spus artistul.

×
Subiecte în articol: Dorian Popa shaorma
Parteneri
Criză în Kosovo: zeci de sârbi înarmați sunt asediaţi într-o biserică
x close