Antena 3 CNN Actualitate Inedit Creatura bizară, descoperită pe o plajă din Olanda | Suge sângele victimei și are mai multe rânduri de dinți

Creatura bizară, descoperită pe o plajă din Olanda | Suge sângele victimei și are mai multe rânduri de dinți

O creatură bizară a fost descoperită pe o plajă din Olanda. Aceasta are mai multe rânduri de dinți și obișnuiește să sugă sângele victimei.

Creatura bizară, descoperită pe o plajă din Olanda | Suge sângele victimei și are mai multe rânduri de dinți
Sursa foto: mirror.co.uk
de Georgiana Adam    |    29 Mar 2023   •   23:13

Se pare că această creatură înfricoșătoare, descoperită pe plaja Texel din Olanda, este de fapt un pește. Specia din care face parte datează de aproximativ 400 de milioane de ani.

Un biolog marin a făcut această descoperire în momentul în care se îndrepta să verifice un pui de focă cenușie care fusese zărit pe plajă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

„Întotdeauna mă uit foarte atent când conduc pe plajă pentru alte descoperiri interesante și am văzut un pește mare, asemănător anghilei, întins pe malul apei când treceam. Am știut imediat că este o lampredă de mare, sunt pești incredibili. Seamănă cu anghila, dar este un pește fără fălci, au o gură ca un disc, plină de dinți.

Citește și: Fântâna cu puteri miraculoase din România. Poate vindeca orice boală, spun localnicii

Nu am găsit niciodată unul pe plajă. Sunt pești uimitori, cu aspect aproape extraterestru, cu un stil de viață la fel de uimitor”, a mai spus biologul mari, Jarco Havermans.

Lampreda de mare este un pește parazit care se hrănește cu sângele prăzii sale. Acesta mai este numit și peștele vampir, potrivit mirror.co.uk.

×
Subiecte în articol: creatura bizara Olanda
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close