Antena 3 Actualitate Inedit De 24 de ani, această femeie nu a mai mâncat nimic. Lumea medicală a fost șocată când a aflat cu ce trăiește

De 24 de ani, această femeie nu a mai mâncat nimic. Lumea medicală a fost șocată când a aflat cu ce trăiește

03 Oct 2017   •   16:38
De 24 de ani, această femeie nu a mai mâncat nimic. Lumea medicală a fost șocată când a aflat cu ce trăiește
Sursa foto: Foto: enkifree.net

De 24 de ani, Ellen Greve din Australia nu mai mănâncă nimic. Femeia a luat această decizie în 1993, după ce a fost diagnosticată cu cancer.

A învins boala după operație și terapii, dar și renunțând la mâncare. Ea se hrănește cu prana - doar lumină şi apă – și susține că nu simte nevoia să mănânce. Din când în când își mai permite însă să bea un capuccino, scrie Yahoo7 Be.

„Nu există nicio celulă în corpul meu care să simtă nevoia de mâncare fizică. Ma hrănesc cu prana de multă vreme, iar corpul meu este sănătos, dar oamenii care trăiesc în această realitate spun că este imposibil să trăiești fără să mănănci. Boli precum cancerul ni se întâmplă din cauza a ceea ce mâncăm, gândim, simțim. Când le spun oamenilor să nu mai mănânce carne li se pare greu, așa că folosesc un alt termen: ușurarea dietei. Dacă îți ușurezi dieta corpul se bucură și potențialul ți se dezvoltă. Corpul uman nu este creat pentru a fi carnivor”, susține femeia, care și-a schimbat numele în Jasmuheed.

 

×
Subiecte în articol: diagnosticata cu cancer
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close