Antena 3 CNN Actualitate Inedit De 4 ani mănâncă doar iaurturi. Cum arată copilul care refuză orice alt fel de mâncare - VIDEO

De 4 ani mănâncă doar iaurturi. Cum arată copilul care refuză orice alt fel de mâncare - VIDEO

De 4 ani mănâncă doar iaurturi. Cum arată copilul care refuză orice alt fel de mâncare - VIDEO
Sursa foto: sursa foto: dailymail.co.uk
29 Mai 2016   •   10:07

Emilie-Lea Hayward, o fetiță de doar patru ani din Marea Britanie, refuză să mănânce orice fel de hrană solidă și nici nu vrea să se atingă de dulciuri precum ciocolata, bomboanele sau înghețată. Tot ce vrea să mănânce e doar iaurtul cu aromă de căpșune sau zmeură, scrie libertatea.ro.

De câte ori mama ei încearcă să îi dea altceva de mâncare, micuța nici nu vrea să audă și face crize de isterie. Chiar dacă îi oferă ciocolată, înghețată sau un alt iaurt, Emilie izbucnește imediat în lacrimi.

Micuța vrea numai o marcă anume de iaurt, și poate mânca chiar și 30 de borcănele de 47 grame pe zi. Ceea ce o sperie pe mama fetiței, e faptul că fiecare păhărel de iaurt, conține o linguriță de zahăr, ceea ce înseamnă că Emilie consumă zilnic 30 de lingurițe de zahăr, de două ori mai mult decât cantitatea recomandată unui adult.

Deși dieta ei este extrem de neobișnuită, medicii care au examinat-o pe copilă spun că aceasta nu-i afectează sănătatea sau dezvoltarea.

 

×
Subiecte în articol: fetita dieta iaurt Marea Britanie
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close