Doi tineri se duceau la cumpărături la un supermarket din orașul Buhuși, când au observat ceva de-a dreptul inedit în fața magazinului. Când și-au dat seama că nu este o farsă, și-au făcut o cruce mare. „Nu vezi așa ceva în fiecare zi, în România”

24 Ian 2019   •   00:02
Doi tineri se duceau la cumpărături la un supermarket din orașul Buhuși, când au observat ceva de-a dreptul inedit în fața magazinului. Când și-au dat seama că nu este o farsă, și-au făcut o cruce mare. „Nu vezi așa ceva în fiecare zi, în România” Galerie foto (1) Foto: Pixabay.com

Doi tineri se duceau să-și facă cumpărăturile la un supermarket din orașul Buhuși, județul Bacău.

Când au ajuns în fața magazinului, au crezut că nu văd bine sau că asistă la o farsă. Când au înțeles că nu este deloc o farsă, și-au făcut o cruce mare și au scos telefonul să imortalizeze momentul.

Ce au văzut? Un cal „parcat” chiar în fața magazinului, pe locurile destinate bicicletelor. La fața locului au venit și polițiștii, care au așteptat cuminți ca proprietarul calului să-și facă mai întâi cumpărăturile și apoi să-l amendeze.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close