Antena 3 CNN Actualitate Inedit Dorel a ajuns și în Parlamentul României: Soluție inedită pentru a opri apa care se scurge din acoperiș

Dorel a ajuns și în Parlamentul României: Soluție inedită pentru a opri apa care se scurge din acoperiș

Dorel a ajuns și în Parlamentul României: Soluție inedită pentru a opri apa care se scurge din acoperiș
Sursa foto: Foto: Facebook/Adrian Dohotaru
17 Mai 2018   •   14:31

Cârpeală de tot râsul în Parlament. În loc să repare acoperişul prin care curge apă direct într-unul dintre restaurantele din Casa Poporului, administratorii clădirii au ales o metodă inedită.

Aceştia au pus o găleată pe podea şi au împrejmuit locul cu pietriş şi rumeguş. Acum, metoda aleasă de Dorel din Parlament a ajuns vedetă pe Facebook, după de deputatul independent Adrian Dohotaru a postat imaginea pe reţeaua socială.

„Pentru mine, această «instalaţie de artă contemporană» din restaurantul Parlamentului României simbolizează tot ce e disfuncţional în instituţiile publice autohtone. Găleata e de vreun an pentru că picură apa din tavan. În loc să fie reparat tavanul, instalaţia devine din ce în ce mai barocă. Se pun mese ca să nu te împiedici de găleată, apoi pietriş, azi am observat că au pus şi ceva rumeguş. Muzeul Naţional de Artă Contemporană din Parlament ar trebui să fie invidios, exponatul cel mai important e în afara muzeului", a scris pe Facebook parlamentarul Adrian Dohotaru, fost USR.

×
Subiecte în articol: casa poporului Parlamentul Romaniei Dorel
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close