Antena 3 CNN Actualitate Inedit Era foarte obosită și a adormit în avion. S-a trezit speriată și s-a ridicat urgent de pe locul ei. Ce îi făcuse bărbatul care stătea lângă ea

Era foarte obosită și a adormit în avion. S-a trezit speriată și s-a ridicat urgent de pe locul ei. Ce îi făcuse bărbatul care stătea lângă ea

Era foarte obosită și a adormit în avion. S-a trezit speriată și s-a ridicat urgent de pe locul ei. Ce îi făcuse bărbatul care stătea lângă ea
Sursa foto: Foto: Pixabay
28 Oct 2016   •   10:41

Presa internațională atrage atenția asupra unui fenomen puțin dezbătut, dar care afectează din ce în ce mai multe femei care călătoresc cu avionul.

Publicația franceză Le Nouvel Observateur a publicat un reportaj despre cazul unei femei agresate sexual într-o aeronavă. Reacția însoțitorilor de bord a fost la fel de gravă precum actul în sine.

”Nu vrei să te așezi pe genunchii mei” i-a spus un bărbatul alături de care urma să călătorească Danei T, o femeie care a dorit să-și păstreze anonimatul.

„Eram aproape adormită și nu voiam sa mă deranjez nimeni. L-am privit urât și am spus „nu”. Am crezut că este pur și simplu un bărbat care a băut peste măsură”, povestește femeia.

Numai că bărbatul nu s-a oprit acolo și a început să o pipăie în timp ce dormea. Speriată, femeia s-a ridicat pe pe scaun și s-a îndreptat către însoțitoarele de bord care, în loc să o ajute, au trimis-o înapoi la locul ei fără să ia vreo măsură pentru a o ajuta pe femeie.

La aterizare, agresorul s-a dat liniștit jos din aeronavă. Nimeni nu a luat nicio măsură împotriva lui.

Cazul Danei T, este departe de a fi unul izolat. Numai anul trecut, peste 170 de astfel de cazuri au fost raportate în SUA. Numărul agresiunilor de acest tip este, însă, mult mai mare, având în vedere că foarte multe femei aleg să nu depună plângere împotriva agresorilor.

 

×
Subiecte în articol: avion aeronava
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close