Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ele sunt femeile care au torturat papagalul prietenului lor, până la moarte. Pasărea a murit în chinuri groaznice

Ele sunt femeile care au torturat papagalul prietenului lor, până la moarte. Pasărea a murit în chinuri groaznice

Două femei din Marea Britanie au chinuit un papagal până la moarte. Bietul animal a murit în chinuri groaznice. Femeile ar fi trebuit să aibă grijă de el.

Ele sunt femeile care au torturat papagalul prietenului lor, până la moarte. Pasărea a murit în chinuri groaznice
Sursa foto: theguardian.com
de Ioana Mircea    |    30 Aug 2023   •   11:50

Tracy Dixon, în vârstă de 47 de ani, și Nicola Bradley, în vârstă de 35 de ani, din Marea Britanie l-au pulverizat pe Sparky, un papagal gri african, cu detergent pentru cuptor Mr Muscle, l-au vopsit cu vopsea lucioasă și au încercat îl dea unui câine pentru a fi mâncat, iar mai târziu l-au aruncat într-un uscător de rufe care era pornit.

Femeile au dat vina una pe cealaltă. Judecătorul Archer le-a condamnat la 25 de luni de închisoare pe fiecare și a spus că Dixon și Bradley "împreună, l-au torturat cu sadism și, în cele din urmă, l-au ucis pe Sparky. Este dincolo de orice înțelegere cum ar putea cineva să trateze o pasăre în acest fel.”

Citește și: Zeci de câini înfometați, "crescuți" cu resturi din tomberoane într-un apartament din Timișoara. Vecinii sunt terorizați din cauza mizeriei

Se pare că după o noapte în oraș, Paul Crooks, proprietarul lui Spraky le-a luat pe cele două prietene ale sale și le-a dus acasă la el în jurul orei 5.30 dimineața. El s-a culcat, dar ele au continuat să consume alcool. Când s-a trezit, la 8:30 și a descoperit că femeile au dat cu spumă de ras peste cușca papagalului. În timp ce ieșea din casă pentru a merge la cumpărături, el le-a spus femeilor să lase pasărea în pace.

Bărbatul le-a găsit pe femei îmbrăcate în haine de-ale lui, în momentul în care s-a întors acasă. Papagalul, Sparky părea să nu se mai miște, în timp ce capul îi atârna moale afară din cușcă.

După ce le-a confruntat pe femei, el a aflat că papagalul fusese dat cu tot felul de produse, de la Mr. Muscle până la spray de mobilă. Pentru că papagalul icnea după ce a fost băgat în uscătorul de rufe, una dintre femei i-a sucit gâtul, potrivit theguardian.com.

×
Subiecte în articol: papagall Marea Britanie
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close