Antena 3 CNN Actualitate Locale Zeci de câini înfometați, "crescuți" cu resturi din tomberoane într-un apartament din Timișoara. Vecinii sunt terorizați din cauza mizeriei

Zeci de câini înfometați, "crescuți" cu resturi din tomberoane într-un apartament din Timișoara. Vecinii sunt terorizați din cauza mizeriei

Zeci de câini sunt chinuiți într-un apartament din Timișoara. Vecinii spun că stăpâna lor îi bate, îi hrănește cu resturi de la tomberon și nu îi scoate niciodată din casă. Locatarii sunt terorizați de miros și mizerie.

Zeci de câini înfometați, "crescuți" cu resturi din tomberoane într-un apartament din Timișoara. Vecinii sunt terorizați din cauza mizeriei
Sursa foto: tion.ro
de Ioana Mircea    |    10 Aug 2023   •   23:53

Locatarii unui bloc din Timișoara sunt terorizați din cauza unei vecine care crește zeci de câini într-un apartament. Oamenii au obținut chiar și o hotărâre judecătorească, însă femeia refuză să o pună în aplicare.

Se pare că problema există de câțiva ani. Locatarii spun că o vecină care locuiește într-un apartament de 36 de metri pătrați ține aproximativ 20 de câini în casă.

„În locuința de doar 36 metri pătrați sunt cam 20 de câini de generații diferite care s-au înmulțit prin consangvinizare. Animalele nu sunt niciodată scoase afară iar uneori invadează scara blocului cum prind ușa apartamentului deschisă. Câinii sunt hrăniți cu resturi menajere adunate din tomberoanele de gunoi și sunt terorizați de stăpână verbal și fizic.

Citește și: Cadavre de câini și munți de gunoaie, găsite în apartamentul unei femei din București | ”A fost văzută săpând o groapă lângă bloc”

Patrupedele arată întocmai cum nu ar trebui să arate un animal de companie, murdare, pline de răni, jigărite, cu paraziți, lătrând și schelălăind de durere, frică și foame. Mirosul ce răzbate din apartamentul acestei doamne este greu de descris în cuvinte, chiar angajații firmelor de curățenie au refuzat să revină pentru a-și face meseria pentru care erau plătiți", a povestit o vecină.

Mai mult decât atât vecinul, care are apartamentul sub apartamentul femeii care deține câinii, a fost nevoit să abandoneze locuința din cauza tavanului îmbibat cu mizerie și a zgomotului.

Bărbatul care stătea sub apartamentul unde se aflau câinii, nevoit să plece

Proprietarul apartamentului situat sub cel al doamnei a abandonat locuința deoarece tavanul și pereții erau pătați și impregnați cu pete de urină și mizerie. Toate cele trei scări ale blocului cu patru etaje sunt invadate de insecte și paraziți ce nu pot fi stârpite deoarece nu se îndepărtează sursa lor”, a adăugat femeia care a povestit totul.

Polițiștii locali și jandarmii au intervenit de nenumărate ori la adresa respectivă și au sancționat-o de fiecare dată pe crescătoarea de câini. Oamenii legii nu au avut însă posibilitatea legală de a-i lua câinii și au fost nevoiți să se rezume doar la sancțiuni.

Vecinii au dat-o chiar și în judecată pe femeie, iar în aprilie 2022 magistrații de la Judecătoria Timișoara au hotărât să o oblige pe aceasta să îndepărteze câini din apartament. Proprietara, însă, nu s-a conformat, potrivit tion.ro.

×
Subiecte în articol: Timisoara caini
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close