Antena 3 CNN Actualitate Inedit Groapa de gunoi în care sunt ascunse peste 450 de milioane de lire sterline în Bitcoin. Zona este supravegheată video

Groapa de gunoi în care sunt ascunse peste 450 de milioane de lire sterline în Bitcoin. Zona este supravegheată video

O groapă de gunoi ascunde o comoară de peste 450 de milioane de lire sterline în Bitcoin. Zona este supravegheată video pentru a-i ține departe pe detectorii de metale.

Groapa de gunoi în care sunt ascunse peste 450 de milioane de lire sterline în Bitcoin. Zona este supravegheată video
Sursa foto: SWNS
de Ioana Mircea    |    25 Mar 2024   •   00:20

Într-un loc neobișnuit pentru o comoară, o groapă de gunoi din Newport, Marea Britanie, se află sub supravegherea atentă a unei rețele de camere video, pentru a proteja o sumă incredibilă de peste 450 de milioane de lire sterline în Bitcoin, de detectorii de metale.

James Howells, în vârstă de 38 de ani, unul dintre primii investitori în criptomonede, se confruntă cu o provocare de proporții epice în încercarea de a recupera această avere digitală, pierdută acum zece ani.

Într-o întorsătură dramatică a destinului financiar, Howells a făcut greșeala fatală de a arunca, acum zece ani, un hard-disk conținând 8.000 de Bitcoin, o sumă care în prezent valorează peste 450 de milioane de lire sterline. Pierderea a survenit după ce partenerul său a aruncat, din neștiință, hard-diskul într-un coș de gunoi, crezând că este doar gunoi obișnuit.

De atunci, Howells a început o luptă disperată pentru a recupera hard-diskul, dar a fost întâmpinat de numeroase obstacole legale și practice. El a solicitat permisiunea de a căuta în depozitul de gunoi al consiliului local din Newport, dar cererea i-a fost respinsă, iar accesul la locul unde se presupune că se află hard-diskul este acum interzis, conform unor reglementări stricte de mediu.

Cu toate acestea, Howells nu s-a dat bătut. El a încercat să ofere consiliului o parte semnificativă din valoarea Bitcoin-urilor pe care acesta le-ar putea recupera, dar oferta a fost refuzată, iar situația se îndreaptă spre o dispută legală. În timp ce consiliul invocă reglementările de mediu pentru a justifica refuzul, unii muncitori care lucrează la depozitul de gunoi cred că Howells ar trebui să primească o șansă de a-și recupera averea.

În ciuda dificultăților întâmpinate, Howells continuă lupta pentru recuperarea Bitcoin-urilor sale. Într-o declarație recentă, el a subliniat determinarea sa de a obține înapoi ceea ce i-a fost luat acum zece ani.

În timp ce autoritățile locale își susțin poziția, argumentând că recuperarea hard-diskului este o misiune aproape imposibilă din cauza dimensiunilor și compoziției depozitului de gunoi, Howells și echipa sa de investitori sunt hotărâți să nu renunțe, potrivit dailymail.co.uk.

×
Subiecte în articol: groapa de gunoi bitcoin avere
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close