Antena 3 CNN Externe "Telenovelă europeană": Metoda prin care un bărbat de 40 de ani a sedus o milionară în euro, de 80 de ani. A rămas cu toată averea și cu menajera

"Telenovelă europeană": Metoda prin care un bărbat de 40 de ani a sedus o milionară în euro, de 80 de ani. A rămas cu toată averea și cu menajera

O femeie de 80 de ani, milionară în euro, din Italia s-a îndrăgostit de un bărbat în vârstă de 40 de ani. Acesta a obținut toată averea ei și a întemeiat o relație amoroasă cu menajera femeii.

"Telenovelă europeană": Metoda prin care un bărbat de 40 de ani a sedus o milionară în euro, de 80 de ani. A rămas cu toată averea și cu menajera
Sursa foto: Gettyimages
de Ioana Mircea    |    23 Mar 2024   •   20:43

Leonarda Aula, o aristocrată în vârstă de 80 de ani, cu reședința în Roma, a căzut victimă unei înșelătorii de proporții, fiind sedusă și înșelată de către un bărbat care are jumătate din vârsta ei, 40 de ani. Acest bărbat a reușit să obțină o avere impresionantă de peste 5 milioane de euro, alături de prestigiosul nume de familie al văduvei milionare.

Leonarda, o nobilă milionară, văduvă și fără copii, a fost captivată de farmecul bărbatului în ultima parte a vieții sale, iar acesta a exploatat sentimentele ei pentru a-și atinge propriile interese. Însă, în loc să împărtășească aceleași sentimente, individul avea în plan să pună mâna pe avere și să-i ia acesteia numele de familie.

Femeia deținea conturi bancare cu milioane de euro, seifuri pline cu bijuterii prețioase, diverse polițe de asigurare în valoare de zeci de mii de euro și apartamente luxoase în Sicilia. Toate acestea însumau o avere considerabilă de peste cinci milioane de euro.

Planul bărbatului a avut succes, testamentul femeii desemnându-l pe Antonio Spoto ca unic moștenitor, el urmând chiar să primească și numele de familie atât de dorit. Cu toate acestea, rudele femeii au intervenit imediat pentru a opri acest abuz. Diego Prina Ricotti, verișorul acesteia, a inițiat o investigație pentru abuz de încredere, care a condus la confiscarea preventivă a bunurilor obținute de Spoto.

"Ne-am sărutat, vreau să mă căsătoresc cu el”, i-a mărturisit ea unei prietene cu câteva săptămâni înainte de a deceda.

Bărbatul de 40 de ani a apărut brusc în viața octogenarei, prezentându-se drept o rudă a soțului ei decedat. Cu toate acestea, intențiile lui Spoto erau departe de a fi nobile. În ciuda dorinței văduvei de a avea o relație profundă și chiar de a se căsători, individul avea alte planuri, îndreptându-și atenția către obținerea averii și a numelui de familie.

Întreaga poveste a atins un alt nivel de complexitate după decesul femeii. Leonarda Aula a decedat pe 25 octombrie 2020, la Palermo. În zilele dinaintea morții sale, aceasta își exprimase dorința de a revizui testamentul în fața unui notar, în scopul de a desemna alți beneficiari. Cu toate acestea, această modificare nu a putut fi efectuată la timp.

Menajera, care avea o relație strânsă cu Spoto, ar fi trebuit să fie martoră la discursul lui Leonarda, dar aceasta a decedat înainte de a putea fi realizată modificarea dispozițiilor testamentare. Astfel, întreaga avere a ajuns în mâinile lui Antonio Spoto, potrivit repubblica.it.

×
Subiecte în articol: inselatorie femeie batrana Italia
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close