Antena 3 CNN Actualitate Inedit "Uită-te la el, parcă-i la nuntă!" | Hohote de râs în studioul Antena 3 CNN, în timp ce un aliat al lui Putin pare că-și dă duhul pe bandă

"Uită-te la el, parcă-i la nuntă!" | Hohote de râs în studioul Antena 3 CNN, în timp ce un aliat al lui Putin pare că-și dă duhul pe bandă

Momente de ilaritate în studioul Antena 3 CNN, după ce pe ecran a început să ruleze secvența în care liderul cecen Ramzan Kadîrov aleargă pe bandă, într-un efort aparent epuizant.

"Uită-te la el, parcă-i la nuntă!" | Hohote de râs în studioul Antena 3 CNN, în timp ce un aliat al lui Putin pare că-și dă duhul pe bandă
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Feb 2023   •   20:57

Imaginile au fost difuzate în cadrul emisiunii "În fața națiunii", în contextul tensiunilor în creștere, pe măsură ce se apropie marcarea unui an de la momentul invaziei ruse în Ucraina.

Ramzan Kadîrov este unul dintre cei mai înfocați susținători ai invaziei și a contribuit cu trupe la campania rusă din Ucraina.

Spre deosebire de Kadîrov, un alt aliat strategic al Moscovei, președintele belarus Aleksandr Lukașenko, nu a contribuit cu trupe la invazie, deși și-a pus țara la dispoziție pentru atacurile ruse care au vizat inițial chiar capitala ucraineană, Kiev.

Mai mult, Lukașenko a spus joi că va intra în război de partea Rusiei doar dacă țara sa va fi atacată.

Citește și: Lukașenko spulberă îndoielile înaintea întâlnirii cu Putin: "Sunt pregătit pentru război alături de Rusia"

În acest context, cei din studio și-au amintit că Lukașenko a evocat public înainte de invazie - posibil cu intenția de a ironiza - "promisiunea" lui Vladimir Putin de a-l promova "colonel în armata rusă".

"Putin este colonel și mi-a promis că mă va face și pe mine colonel, dar nu a făcut-o încă", spunea Lukașenko la începutul lunii februarie, anul trecut.

În schimb, Ramzan Kadîrov s-a lăudat în toamna lui 2022 că Vladimir Putin l-a avansat în grad pentru a doua oară în șase luni și că acum este general-colonel al armatei ruse.

"Poate vrei să revezi felul în care generalul Kadîrov aleargă pe bandă. Cred că este singurul motiv pentru care există această diferențiere. Adică, dom'le, ăsta general, iar Lukașenko, doar colonel? Lukașenko tăia lemne la un moment dat", spune Răzvan Dumitrescu, adresându-i-se unui coleg de emisiune.

Realizatorii din studio au remarcat adidașii fluorescenți și zgomotul de motor de camion

Momentul este punctat de râsul aparent incontrolabil al lui Mircea Badea în timp ce, pe ecran, liderul cecen continuă să alerge, ușor nesigur pe picioarele sale, probabil ca urmare a epuizării.

La un moment dat, Kadîrov își ridică brațele deasupra capului, precum sportivii care trec linia de finiș la capătul unei curse istovitoare.

"Dacă alergi pe bandă cu adidași fluorescenți, ajungi direct general. Uită-te la el, parcă-i la nuntă", continuă comentariile din studio.

Mircea Badea, în mod evident entuziasmat de prestația lui Kadîrov, cere repetarea secvenței, de astă dată și cu sunet.

La reluare, pe ambianță se aude ceva ce seamănă cu un cor motivațional, peste care se suprapune un zgomot mecanic, posibil produs de instalația de alergare.

"Cred că e motorul de la un KAMAZ recondiționat", opinează Adrian Ursu, cu referire la o cunoscută marcă de camioane rusești, în timp ce, pe bandă, liderul cecen continuă să alerge.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close