Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un pui de căprioară a fost salvat după ce a rămas blocat în Grota Urşilor din Borsec

Un pui de căprioară a fost salvat după ce a rămas blocat în Grota Urşilor din Borsec

Jandarmii şi salvamontiştii din Borsec au redat libertatea unui pui de căprioară ce rămăsese captiv în Grota Urşilor din staţiune, informează Inspectoratul Judeţean de Jandarmerie Harghita.

Un pui de căprioară a fost salvat după ce a rămas blocat în Grota Urşilor din Borsec
Sursa foto: Jandarmeria Harghita/ Facebook
de Silvia Preda    |    04 Aug 2023   •   22:43

Jandarmii şi salvamontiştii din Borsec au redat libertatea unui pui de căprioară ce rămăsese captiv în Grota Urşilor din staţiune, informează Inspectoratul Judeţean de Jandarmerie (IJJ) Harghita, pe pagina sa de Facebook.

"O căprioară tânără scăpată, nu din ghearele ursului, ci din Grota Urşilor! Jandarmii şi salvamontiştii din Borsec au redat libertatea unui pui de căprioară ce rămăsese captivă în Grota Urşilor din staţiunea Borsec.

Intervenţia deosebită a avut loc astăzi 4 august 2023, în jurul orei 17,00, totul pornind cu un apel făcut la 112 de către un turist ce a observat animalul aflat la ananghie.

Timp de peste două ore, echipele de intervenţie au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a scoate căprioara din strânsoarea stâncilor", precizează sursa citată.

Salvatorii au reuşit să calmeze animalul speriat, iar cu ajutorul corzilor şi al unei pături l-au scos din grotă şi l-au eliberat în pădurea din apropriere, se mai menţionează în informarea IJJ Harghita.

Citeşte şi: Misiune specială pe Dunăre: Pui de caprioară salvat de la înec de polițiștii de frontieră. L-au numit simbolic "Bambi"

×
Subiecte în articol: jandarmi Hrghita Borsec caprioara
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close