Antena 3 CNN Actualitate Locale Misiune specială pe Dunăre: Pui de caprioară salvat de la înec de polițiștii de frontieră. L-au numit simbolic "Bambi"

Misiune specială pe Dunăre: Pui de caprioară salvat de la înec de polițiștii de frontieră. L-au numit simbolic "Bambi"

Poliţiştii de frontieră au salvat din apele Dunării un pui de căprioară, care era în pericol să se înece în apele fluviului.

Misiune specială pe Dunăre: Pui de caprioară salvat de la înec de polițiștii de frontieră. L-au numit simbolic "Bambi"
Sursa foto: Facebook/Poliţia de Frontieră Română
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Iul 2023   •   15:59

"Astăzi, în jurul orei 09.00, colegii noștri, Sașa și Adrian, din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berzeasca - Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara, aflați în misiune de patrulare pe fluviul Dunărea, au observat la aproximativ 100 m de mal, un pui de căprioară care abia mai putea să înoate.

Nu au stat prea mult pe gânduri și, imediat, s-au îndreptat spre el în încercarea de a-l salva.

Epuizat fiind, puiul de căprioară cu greu se mai menținea la nivelul apei.

Cu multă grijă, colegii au reușit să îl scoată din apele fluviului și l-au imobilizat cu atenție deoarece era foarte speriat și agitat", au precizat într-o postare pe Facebook reprezentanţii Poliţiei de Frontieră.

Citeşte şi: "O mână de ajutor prietenilor necuvântători" Cal prins într-un gard de sârmă ghimpată, salvat de jandarmi, în Câmpeni, judeţul Alba

Ulterior, puiul a fost dus, în siguranță, în mediul său natural. Puiul de căprioară a primit și numele simbolic de Bambi.

Căprioară salvată de la înec de polițiștii de frontieră cărășeni Colegii noștri Sața si Adrian din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berzasca nu supraveghează doar frontiera de apă a României cu Serbia, ci fac și fapte bune. Azi în timp ce erau în misiune cu ambarcația, au observat o căprioară în derivă care era în pericol să se înece în apele fluviului. Nu au stat deloc pe gânduri și au pornit de îndată spre acesta, unde au reușit să salveze bietul animal care era foarte speriat. Au dus căprioara la mal unde au eliberat-o în mediul ei natural. Îi felicităm pe cei doi colegi iubitori de animale care au dat dovadă de curaj și bunătate.

Publicată de Sindicatul Europol pe Luni, 10 iulie 2023

 

×
Subiecte în articol: pui de căprioară salvat inec Dunare
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close