Antena 3 CNN Actualitate Inedit Jeremy Clarkson șochează: „Dumnezeu nu voia ca oamenii să trăiască în Australia, așa că a decis să-i dea foc!”

Jeremy Clarkson șochează: „Dumnezeu nu voia ca oamenii să trăiască în Australia, așa că a decis să-i dea foc!”

Jeremy Clarkson a stârnit valuri de indignare în întreaga lume după ce a scris că incendiile devastatoare din Australia demonstrează că Dumnezeu nu a vrut ca acolo să trăiască oameni.

Jeremy Clarkson șochează: „Dumnezeu nu voia ca oamenii să trăiască în Australia, așa că a decis să-i dea foc!”
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
06 Ian 2020   •   12:00

Fosta gazdă a emisiunii Top Gear a scris, într-un articol publicat în The Sun, că ”în mod clar, lui Dumnezeu îi e rușine; de aceea a decis să-i dea foc (Australiei - n.r.)”.

De asemenea, Jeremy Clarkson a glumit spunând că Australia a fost creată pentru a adăposti toate experimentele lui Dumnezeu care au mers prost, inclusiv acele „creaturi proaste și periculoase” ale țării. 

”Am bănuit de ceva timp că Dumnezeu nu voia ca oamenii să trăiască în Australia. El a creat-o ca pe un continent foarte îndepărtat, unde putea găzdui toate experimentele sale care au mers prost. Era dulapul său de sub scări pentru lucruri pe care voia să le uite. Ca, de exemplu, crocodilul de apă sărată. L-a proiectat, L-a construit, apoi și-a dat seama că este mult prea sălbatic și violent pentru a trăi, să spunem, în Milton Keynes. Sau păianjenul roșu, căruia îi place să se ascundă pe scaunele de toaletă, astfel încât poate mușca penisul unui bărbat atunci când se așează să facă numărul doi. În niciun caz Dumnezeu nu ar putea avea asta în Europa sau SUA. A făcut și mulți șerpi. Unii foarte drăguți, iar alții chiar impresionanți. Însă, ocazional, ceva a mers greșit și s-a ales cu un animal care ar putea ucide un om în toată firea printr-o mică mușcătură. Din nou, acestea nu ar putea trăi în zone populate. Avea nevoie de o casă pentru toate aceste lucruri, așa că a făcut Australia”, a scris Jeremy Clarkson.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close