Antena 3 CNN Actualitate Inedit "Jur pe Dumnezeu că nu glumesc! Suntem îngroziți!" Poliția din Las Vegas a fost chemată la locul prăbușirii a două OZN-uri. Un polițist a văzut o lumină verde căzând din cer

"Jur pe Dumnezeu că nu glumesc! Suntem îngroziți!" Poliția din Las Vegas a fost chemată la locul prăbușirii a două OZN-uri. Un polițist a văzut o lumină verde căzând din cer

Poliția din Las Vegas a investigat relatările privind prezența unor entități de origine non-umană pe proprietățile unor localnici și a găsit indicii care arată că spusele acestora sunt susținute de fapte, relatează presa americană.

"Jur pe Dumnezeu că nu glumesc! Suntem îngroziți!" Poliția din Las Vegas a fost chemată la locul prăbușirii a două OZN-uri. Un polițist a văzut o lumină verde căzând din cer
Sursa foto: Twitter / 8 News Now
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Iun 2023   •   12:54

Potrivit USA Today, ofițerii de poliție au efectuat cercetări după un prim apel la numărul de urgență 911 făcut de membrii unei familii care au anunțat prezența a "ceva neomenesc" în curtea casei.

Un ofițer s-a deplasat la locul respectiv în noaptea de 30 aprilie anul curent și i-a intervievat pe rezidenți.

Unul dintre cei intervievați a descris prezența unei creaturi cu o înălțime de circa trei metri.

Citește și: Fenomen straniu, văzut pe cer, deasupra unui șantier din România. A lăsat în urmă mai multe cratere pe pământ

Polițistul a menționat, la rândul său, că un alt ofițer a văzut un fenomen care se potrivea cu relatările martorilor care au efectuat apelul de urgență. 

"Nu am de gând să vă mint. Unul dintre partenerii mei a spus că a văzut, și el, ceva căzând din cer, așa că sunt curios. E ciudat că (celălalt polițist, n.r.) a văzut fenomenul la ora indicată exact", a spus polițistul, conform sursei citate.

Postul TV local 8 News Now a difuzat înregistrări ale camerelor corporale purtate de polițiști, pe care se observă o lumină verde pe traiectorie descendentă, fără coadă meteorică aparentă, îndreptându-se spre pământ.

La circa 40 de minute de la apelul inițial la 911, un alt rezident a sunat pentru a raporta prezența a două entități necunoscute în curtea din spatele casei sale, după ce el și membrii familiei sale au văzut un obiect căzând din cer, notează 8 News Now. 

"Este ceva ca o creatură de doi metri și jumătate lângă el (obiectul căzut) iar o alta se uită la noi cu ochi mari. Este încă acolo. În curtea mea din spate. Jur pe Dumnezeu că nu este o glumă. Este cum vă spun și suntem îngroziți", se aude bărbatul pe înregistrarea audio dispeceratului de poliție, difuzată de postul TV.

Raport oficial în SUA: Sute de fenomene aeriene neidentificate, raportate din 2021

Apelantul a insistat că "100% creaturile nu sunt umane".

USA Today notează că poliția a efectuat investigații timp de mai multe zile pe proprietate, înainte de a închide cazul.

Publicația americană mai adaugă că Guvernul de la Washington a primit peste 510 rapoarte referitoare la fenomene OZN - obiecte zburătoare neidentificate -între sfârșitul anului 2004 și jumătatea anului 2022.

Informația apare într-o variantă declasificată a raportului anual al Biroului Directorului Comunității Naționale de Informații din SUA, publicat la 12 ianuarie anul curent.

Documentul respectiv menționează că sute de "fenomene aeriene neidentificate" au fost raportate doar din 2021.

Foto: fenomenul luminos din Las Vegas, surprins pe camera corporală a unui polițist (stânga) și pe o cameră de supraveghere stradală (dreapta) în noaptea de 30 aprilie / 1 mai 2023

×
Subiecte în articol: Las Vegas ozn lumină verde Politia
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close