Marian Godină, comentariu acid după apariția manualului de Sport: „Când vom vedea un om plutind în aer sau zburând la mare înălțime, vom ști că...”

de A.M.P    |    30 Aug 2017   •   12:37
Marian Godină, comentariu acid după apariția manualului de Sport: „Când vom vedea un om plutind în aer sau zburând la mare înălțime, vom ști că...” Foto: Marian Godina/Facebook

Marian Godină a postat pe pagina sa de Facebook un comentariu ironic la adresa mult discutatului manual de Sport, pentru elevii de clasa a V-a.

Preocupat să fie tot timpul în formă și să aibă o condiție fizică demnă de meseria sa, Godină citează un fragment din manual în care este explicat „mersul”.

”Când vom vedea un om plutind în aer sau zburând la mare înălțime, vom ști că este unul dintre corigenții la sport care nu au învățat la școală că în timpul mersului se va păstra un contact permanent al unui picior cu solul. Manualul de Sport pentru clasa a V-a: Mersul este modalitatea de bază, cea mai simplă, folosită pentru deplasarea omului încă din primul an de viață. În timpul mersului, vei păstra contactul (sprijinul) permanent al unui picior cu solul", a scris Marian Godină, pe Facebook.

 

 

Parteneri
x close