Antena 3 CNN Actualitate Inedit Povestea lui Marian Godină a ajuns în Wall Street Journal. Mesajul polițistului de la Rutieră

Povestea lui Marian Godină a ajuns în Wall Street Journal. Mesajul polițistului de la Rutieră

Povestea lui Marian Godină a ajuns în Wall Street Journal. Mesajul polițistului de la Rutieră
Sursa foto: Foto: Marian Godina/Facebook
23 Mai 2016   •   13:43

Marian Godină și povestirile lui din sistem au ajuns renumite peste granițe, după ce Wall Street Journal, ziarul american cu cel mai mare tiraj, i-a dedicat un articol.

Materialul, publicat cu titlul ”Un polițist cinstit ia Romania prin surprindere”, spune povestea polițistului din Brașov. “Agentul Godina beneficiază de reactia generala impotriva coruptiei din aceasta tara post-comunista”, scriu cei de la WSJ, mentionand atat tragedia din Colectiv, cât și moartea polițistului Bogdan Gigina. Jurnalistii vorbesc despre “fenomenul Godina”, citându-l pe premierul Ciolos, dar și despre cărțile agentului de la Rutieră.

”Oricât ai fi de modest, tot te încearcă un sentiment de mândrie când afli că o publicație de renume din Statele Unite a scris un lung articol despre tine şi că poza ta va fi mâine pe prima pagină a ziarului The Wall Street Journal”, a scris Marian Godină, pe Facebook.

 

 

 

×
Subiecte în articol: wall street journal Marian Godina
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close