Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un marinar şi câinele său au supraviețuit două luni într-o barcă aflată în derivă pe mare. Instrumentele de pescuit au fost salvarea lor

Un marinar şi câinele său au supraviețuit două luni într-o barcă aflată în derivă pe mare. Instrumentele de pescuit au fost salvarea lor

Un marinar australian şi căţelul său au supravieţuit două luni pe mare într-o barcă aflată în derivă. Prietenia dintre cei doi şi câteva uneltele de pescuit au fost tot ce au avut nevoie pentru a rămâne în viaţă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Iul 2023   •   11:49

Pentru a rezista, cei doi au mâncat pește crud și au băut apă de ploaie. Tim Shaddock, în vârstă de 51 de ani, care locuiește în Sydney, și câinele său Bella au plecat din Mexic spre Polinezia Franceză în luna aprilie, dar barca lor a fost avariată de o furtună câteva săptămâni mai târziu.

Ei au fost salvați de o navă în această săptămână, după ce un elicopter i-a reperat. Medicul de la bordul navei a declarat pentru 9News din Australia că bărbatul are „semne vitale normale". Shaddock a spus că uneltele de pescuit l-au ajutat să supraviețuiască.

De asemenea, pentru a evita arsurile solare, bărbatul s-a adăpostit sub baldachinul bărcii sale. El va fi transportat în Mexic pentru a fi supus unor teste medicale.

Citeşte şi: Reacția tulburătoare a unui cimpanzeu, ținut 29 de ani în laborator pentru teste, când vede cerul pentru prima dată

Conform BBC, Tim Shaddock, în vârstă de 51 de ani, și câinele său Bella au părăsit Mexicul către Polinezia Franceză în aprilie, dar barca lor a fost avariată de o furtună câteva săptămâni mai târziu.

 

×
Subiecte în articol: marinar caine barca
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close