Antena 3 CNN Actualitate Inedit Micii românești, în meniul restaurantului lui Donald Trump din Chicago. Prețul unei porții este uriaș

Micii românești, în meniul restaurantului lui Donald Trump din Chicago. Prețul unei porții este uriaș

Mititeii românești cuceresc Statele Unite ale Americii. Un român aşezat la terasa Trump Tower din Chicago a descoperit, cu surprindere, că în meniu se află şi binecunoscuţii mici.

Micii românești, în meniul restaurantului lui Donald Trump din Chicago. Prețul unei porții este uriaș
Sursa foto: Hepta | hepta photo agency
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Sep 2023   •   19:22

Bărbatul filma meniul terasei de la Trump Hotel din Chicago, când a descoperit un preparat românesc celebru, mititeii românești.

Clipul video a adunat rapid mii de vizualizări și comentarii, românii din țară și din diaspora declarându-se foarte surprinși și bucuroși, totodată, să afle că micii românești au ajuns într-o locație atât de iconică precum Trump Tower.

Ciește și: Imagini de senzaţie cu românii care petrec la Saint Tropez: Şampanii cu tricolor şi gheaţă mărunţită cu sabia

Cât costă micii românești la restaurantul lui Donald Trump

Surpriza și mai mare a venit când au văzut prețul unei porții cu mici românești în meniul restaurantului de la Trump Tower.

Potrivit meniului prezentat în filmare, prețul pentru o porție de mici era de 28 de dolari americani, un cost despre care românii au comentat că este neașteptat de mare.

Mititeii românești s-ar afla în meniul celebrului restaurant datorită managerului, care este de origine român şi care susține cultura și tradițiile românești în Statele Unite.

Citește și: "Credeam că își bate joc de mine! Cum să coste atât?" | O cunoscută cântăreață a rămas şocată de preţurile din aeroport, când a cumpărat o cafea și o apă

Comentariile au curs iar oamenii au fost suprinşi fie de preţul ridicat al unei porţii de mititei, fie de faptul că aceştia au călătorit peste ocean şi au ajuns în meniul unuia dintre cele mai recunoscute restaurante din lume.

„Asta chiar este wow. Românul este peste tot”, ”Acolo lucrează foarte mulți români, sunt foarte apreciați, chiar dl. Trump în persoană i-a felicitat!”, ”Chiar este român managerul? Suntem peste tot”, sunt doar câteva din sutele de comentarii.

@tavernaracilortimisoara #pescobar #trumphotel #chicago ♬ original sound - tavernaracilortimisoara

 

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close