Antena 3 CNN Actualitate Inedit O elevă de nouă ani a fost suspendată de la școală după ce s-a ras în cap. Motivul absolut minunat pentru care a făcut acest gest nu a contat în fața profesorilor

O elevă de nouă ani a fost suspendată de la școală după ce s-a ras în cap. Motivul absolut minunat pentru care a făcut acest gest nu a contat în fața profesorilor

O elevă de nouă ani a fost suspendată de la școală după ce s-a ras în cap. Motivul absolut minunat pentru care a făcut acest gest nu a contat în fața profesorilor
Sursa foto: Foto captura YouTube
24 Oct 2017   •   17:25

Pentru Kamryn, o fetiță de 9 ani din Colorado, sacrificiul și devotamentul sunt două lucruri fără de care nu poate înțelege să trăiască.

Atunci când prietena ei, Delaney, a fost diagnosticată cu cancer și a fost supusă unor tratamente care au dus la pierderea totală a părului, Kamryn a vrut să o încurajeze să se întoarcă așa la școală, așa că și-a ras și ea tot părul din cap.

Dacă gestul curajos al fetiței a atins mii de inimi, conducerea școlii nu s-a lăsat impresionată, așa că a suspendat-o pe Kamryn.

Școala frecventată de cele două fete ar avea un cod strict de ținută iar în regulament ar fi stipulat faptul că elevilor nu li se permite să vină cu capul ras la scoală.

Așa că, atunci când Kamryn a venit la școală fără păr, școala a suspendat-o pentru nerespectarea regulamentului și i-a cerut să nu se mai întoarcă până nu-i crește părul la loc.

Din fericire, școala a renunțat la decizia de suspendare a copilei după ce s-a confruntat cu un val de revoltă atât pe Internet, cât și în sânul comunității locale.


 

×
Subiecte în articol: diagnosticata cu cancer cancer
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close