Antena 3 CNN Actualitate Inedit Obiectul metalic, misterios, găsit pe plajă, în Australia, a dispărut. Ce au făcut autoritățile cu el

Obiectul metalic, misterios, găsit pe plajă, în Australia, a dispărut. Ce au făcut autoritățile cu el

Obiectul metalic, ciudat, descoperit de localnici, în Australia, nu se mai află pe plaja unde a fost identificat. Polițiștii îi avertizaseră pe localnici că acesta este periculos.

Obiectul metalic, misterios, găsit pe plajă, în Australia, a dispărut. Ce au făcut autoritățile cu el
Sursa foto: newsaustralia
de Ioana Mircea    |    20 Iul 2023   •   10:01

Obiectul metalic, neidentificat încă, găsit în urmă cu câteva zile pe plaja Green Head, a fost mutat de acolo. Este vorba despre un cilindru de aproximativ 2,5 metri înălțime, parțial realizat dintr-un metal auriu.

Poliția a plasat un cordon păzit în jurul dispozitivului, din cauza temerilor că ar putea reprezenta un risc pentru sănătatea publică. Între timp, experții au lucrat pentru a-l identifica.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Însă, obiectul a fost îndepărtat de pe plaja din Australia de Vest și mutat de autorități într-o locație secretă.

Citește și: Descoperire misterioasă pe plajă! Un obiect metalic, neidentificat, a fost găsit în Australia. Se consideră că este periculos

"După consultări ample cu agențiile de stat și naționale cu experiență în industriile maritime, aviatice, de apărare și spațiale, se crede că obiectul este legat de un sistem de rachete. După evaluarea inițială a obiectului, care indică faptul că este legat de industria spațială și ar putea fi un deșeu spațial, au fost luate măsuri de precauție suplimentare pentru a se asigura că obiectul nu prezintă niciun pericol pentru comunitate”, a transmis un purtător de cuvânt al poliției.

Și prim-ministrul Australiei de Vest, Roger Cook, a intervenit și a spus că s-ar putea ca obiectul să aibă legătură cu epava Skylab care a căzut pe pământ, în Australia, în 1979. Skylab a fost prima stație spațială din SUA. A orbitat fără pilot timp de puțin peste cinci ani înainte de a se sparge și a împrăștiat resturi în regiunea Esperance, potrivit thewest.com.au.

×
Subiecte în articol: Australia
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close