x close

Pensionarul din Năvodari a intrat în magazin și i-a cerut ceva vânzătoarei! Este incredibil ce au surprins de fapt camerele de supraveghere

27 Feb 2019   •   12:27
Pensionarul din Năvodari a intrat în magazin și i-a cerut ceva vânzătoarei! Este incredibil ce au surprins de fapt camerele de supraveghere

Pensionarul din Năvodari a intrat în magazin și i-a cerut vânzătoarei să-i schimbe 500 de lei.

După care a plecat din magazin. Doar că mai târziu când s-au uitat pe înregistrări, angajații au surprins ceva de-a dreptul incredibil.

Un vârstnic din Năvodari este acuzat că a furat suma de 500 de lei, dar și câteva sticluțe cu lac de unghii, dintr-un magazin din Năvodari. Incidentul s-a petrecut pe data de 25 februarie. ”Bărbatul din imagine (55-60 ani) a cu 500 lei (metoda 'aveti să-mi schimbați') și câteva oje. Dacă l-ați întâlnit și aveți vreo informație... să-l găsim și să ne dea ojele înapoi”, a scris pe Facebook proprietarul magazinului, făcând haz de necaz. Oamenii au și reacționat și au precizat: ” Îl văd mereu băut. Îl găsești pe strada Primăverii, la Casa Albă bar, e acolo zi de zi. Nelu parcă îl cheamă”.

Metoda este denumită generic de către anchetatori ”Șmen” care se bazează pe inducerea în eroare, pe moment, a victimei. De obicei, persoana în cauză cere să i se schimbe o anumită sumă de bani în bancnote de 5, 10, 50 lei etc. Numai că, primind banii schimbaţi, aceasta se răzgândește și îi dă înapoi banii vânzătoarei, dar nu înainte de a extrage o parte din ei. Bineînțeles că se pot ivi și alte chichițe, cum că ar mai vrea să cumpere ceva, ba că nu ar mai vrea și tot așa. Menționăm că la Poliție nu a fost înregistrată nici o sesizare în acest sens, scrie replicaonline.ro.

Citeşte mai multe despre:

Navodari pensionar
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati