Antena 3 CNN Actualitate Inedit "Nu poţi avea o căsătorie fără dragoste!". Un primar s-a însurat cu un crocodil, în Mexic. Cum au fost pedepsiţi localnicii care nu au participat

"Nu poţi avea o căsătorie fără dragoste!". Un primar s-a însurat cu un crocodil, în Mexic. Cum au fost pedepsiţi localnicii care nu au participat

Primarul unei localităţi din Mexic s-a însurat cu un crocodil, numit de localnici "Mica Prințesă”.

de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Iul 2023   •   15:47

Primarul unui oraș din Mexic s-a însurat cu un crocodil. Nuntașii s-au distrat, au dansat și i-au cerut bărbatului să sărute "Mica Prințesă”.

"Accept responsabilitatea pentru că ne iubim. Acesta este ceea ce este important - Nu poţi avea o căsătorie fără dragoste!”, a spus Victor Hugo Sosa, potrivit tabloidului britanic Daily Star.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pentru siguranța mirelui și a localnicilor, în timpul ceremoniei, reptila a avut botul legat pe parcursul zilei. 

Conform tradiției locale, crocodilul este o prințesă, iar căsătoria sa cu primarul va aduce abundență în sezonul de pescuit.

Citeşte şi: Pietrele prăjite, noua "delicatesă" din China, fac furori pe internet: "Suge şi aruncă" | Cât costă o porție

Membrii consiliului local au fost cei care au finanțat evenimentul. Localnicii care nu au vrut să contribuie la nunta primarului cu reptila au fost amendați.

S-a întâmplat în San Pedro Huamelula, sud-vestul Mexicului. Primarul s-a însurat cu femela crocodil ca parte a unui ritual vechi de secole ce simbolizează uniunea cu divinitatea. Oamenii cer astfel naturii propesteritate și abundență, potrivit Reuters.

Căsătoriile dintre bărbat şi femelele crocodil au loc de 230 de ani pentru a sărbători pacea dintre cele două regnuri indigene.

 

×
Subiecte în articol: Mexic crocodil casatorie primar
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close