Antena 3 CNN Actualitate Inedit Reacția emoționantă a unei femele cimpanzeu care își vede pentru prima dată puiul. "Cei doi sunt pur şi simplu îndrăgostiţi"

Reacția emoționantă a unei femele cimpanzeu care își vede pentru prima dată puiul. "Cei doi sunt pur şi simplu îndrăgostiţi"

Un clip video surprinde prima reacţie a unei femele cimpanzeu când îşi întâlneşte puiul născut prin cezariană. Imaginile au devenit virale pe internet.

Reacția emoționantă a unei femele cimpanzeu care își vede pentru prima dată puiul. "Cei doi sunt pur şi simplu îndrăgostiţi"
Sursa foto: Facebook | Sedgwick County Zoo
de Ioana Mircea    |    20 Noi 2022   •   14:28

La grădina zoologică Sedgwick County din Kansas din SUA, femela cimpanzeu, Mahale, a avut probleme la naştere, iar veterinarii au fost nevoiţi să-i facă cezariană pentru a o ajuta să-l nască pe Kucheza.

Puiul nu respira bine, aşa că a fost dus la spital pentru a fi tratat de specialişti. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

După o despărţire de aproape 48 de ore, puiul i-a fost adus mamei în adăpost, iar camerele de supraveghere au surprins momentul regăsirii.

Filmuleţul, postat de grădina zoologică pe Facebook, are milioane de vizualizări și sute de mii de share-uri, like-uri şi comentarii în care oamenii mărturisesc că le-au dat lacrimile urmărind reacţia umană a femelei.

În imagini se observă cum aceasta intră în încăperea în care puiul era așezat într-o păturică. Când acesta se mișcă femela se repede să îl ia în brațe și îl strânge tare la piept.

„Mahale este cea mai uimitoare mamă. Nu l-a lăsat jos pe bebeluş de când l-a luat prima dată în braţe, iar cei doi sunt pur şi simplu îndrăgostiţi”, transmit reprezentanţii grădinii zoologice.

×
Subiecte în articol: gradina zoologica America
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close